Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş kaleyi sağlama alıyor

Beşiktaş kaleyi sağlama alıyor

Teknik direktörünü ararken bir yandan da kadrosunu takviye etme yönündeki çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta kaleci konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş kaleyi sağlama alıyor

Başkan Fikret Orman da kaleye transfer yapılabileceğinin sinyalini vermişti. Bir İspanyol gazetesinde iddia edildiği gibi Real Madrid kalecisi İker Casillas Siyah-Beyazlılar’ın gündeminde değil. Casillas, yılda net 7 milyon euro kazanıyor.

Bugün'de yer alan habere göre, Kartal’ın listesindeki isim İtalyan ekibi Sampdoria’nın Arjantinli file bekçisi Sergio Romero.

HAFTA BAŞINA KADAR SÜRE İSTENDİ

Arjantin milli takımının da kalesini koruyan Romero, 2014 Dünya Şampiyonası’nda görev aldı. Geride kalan sezonda ise 11 resmi maçta Sampdoria kalesini korudu.

Kulübüyle sözleşmesi ay sonunda bitiyor. 28 yaşındaki kalecinin talipleri arasında İngiliz ekibi Southapmton da bulunuyor. İngilizler, 1.5 milyon euro önerdi.

Romero, kendisine teklif götüren Türk menajere, “Beşiktaş'a gelirim, ama teklifleri önemli” dedi. Maç başı hariç, yıllık 2.5 milyon euro istedi. Kartal, oyuncunun menajerlerinden hafta başına kadar süre istedi.