Gazete Vatan Logo
Futbol 'Ben geldiğimde G.Saray...'

'Ben geldiğimde G.Saray...'

Türkiye'de yaptığı son açıklamada Galatasaray ile devam etmek istediğini belirten Roberto Mancini, İtalya'da ise ülkesini özlediğini belirtti

'Ben geldiğimde G.Saray...'

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, sezonun sona ermesinin ardından İtalya'da özel bir röportaj verdi. İtalya'yı özlediğini belirten Mancini, Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu da vurguladı.

"İTALYA'YI ÖZLEDİM"

İstanbul'daki geleceği ile ilgili konuşan İtalyan hoca, "Şu anda yurtdışında çalışıyorum. Ancak bir İtalyan hoca, her zaman İtalya'yı özler, ben de özledim. Gelecekte ne olur, bilemem. Galatasaray'da 2 yıl daha sözleşmem var ve İstanbul'da şu anda iyiyim. Tabii ki, futbolda ne olur hiçbir zaman bilemezsiniz. Kazansanız bile bilemezsiniz, özelikle de bir teknik direktörseniz..." diye konuştu.

"SEZONDAN MEMNUNUM"

Sarı-kırmızılılarda geçirdiği ilk sezondan memnun olduğunu belirten 49 yaşındaki antrenör, "Sezon boyunca yaptıklarımla mutluyum. Takımın başına geçtiğimde 9. sıradaydım, ikinci sırada tamamladık, Türkiye Kupası'nı da almayı başardık" ifadelerini kullandı.

"KARAKTERLİ OYUNCULARI SEVİYORUM"

Manchester City'de çalıştığı Balotelli ve Tevez ile ilgili görüşleri sorulan Mancini, "Balotelli ve Tevez iki yetenekli çocuk. Ben karakterli oyuncular ile çalışmayı seviyorum, çünkü onlar ile sadece kazanabilirsin" derken, İtalya'nın Dünya Kupası şansı ile ilgili de, "Eminim ki, İtalya harika bir Dünya Kupası geçirecek" diyerek sözlerini noktaladı.

Galatasaray'da çalkantılı bir sezon geçiren Roberto Mancini, son dönemdeki atak ile takımda tekrar güveni kazanmayı başardı. (sporx)

Haberin Devamı