Gazete Vatan Logo
Futbol Aslan'da sürpriz ayrılık!

Aslan'da sürpriz ayrılık!

Olympiakos'a gitti...

Aslan'da sürpriz ayrılık!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gözdesi olarak bilinen Kazım, Sarı-kırmızılı yönetime başvurarak, Yunanistan'ın Olympiakos Kulübü'ne transfer olmak istediğini bildirdi.

Galatasaray tribünlerinin kendisini defalarca ıslıklamasından rahatsız olduğu bildirilen Kazım, Olympiakos'tan gelen teklifi kabul ederek, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini kulübüne bildirdi.

Olympiakos ve Galatasaray arasında görüşmeler sürüyor. Yunan kulübü sezon sonuna kadar Kazım'ı satış opsiyonu ile kiralayıp gerek gördüğü takdirde, bonservisiyle birlikte alabilecek. Geçen yıl devre arasında Fenerbahçe'den Galatasaray'a bedelsiz gelen Kazım için, Sarı-kırmızılı kulüp, Olympiakos'tan 2 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. İki kulüp arasındaki küçük pürüzlerin giderilmesi halinde futbolcunun transferinin bugün gerçekleşmesi bekleniyor.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Sarı kırmızılı kulüp ani bir kararla Kazım'ı Olympiakos'a kiralıyor. Olimpiyakos, sarı kırmızılılara Kazım'ın sezon sonuna kadar olan alacaklarını ve bir miktar kiralama bedeli ödeyecek.

Borsaya bildirildi

Transferde durgun bir görüntü çizen Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, oyuncusu Kazım Kazım’ı Yunan ekibi Olympiakos’a kiralıyor.

Sarı-kırmızılı kulüpten İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) bildirilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan yazıda, futbolcu Kazım Kazım’ın kiralanması için Yunan ekibi Olympiakos ile görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Yazıda, "Profesyonel futbolcularımızdan Kazım Kazım’ın geçici transferi için Olympiakos ile resmi görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir" denildi.

BİR DE EBOUE ŞOKU

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Emanuel Eboue, Afrika Kupası'nda oynanan Fildişi Sahili - Angola maçında sakatlandı.

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Emmanuel Eboue Afrika Kupası'nda oynanan Fildişi Sahili - Angola karşılaşmasında sakatlık geçirdi.

Fildişi Sahili'nin 2-0 kazandığı mücadelede, karşılaşmanın 35. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Eboue , 58. dakikada topu uzaklaştırmaya çalıştığı bir pozisyonda kasık bölgesinden sakatlandı.

59. dakikada sedyeyle oyun dışına alan savunma oyuncusu bir hayli üzgün görünürken karşılaşmaya da devam edemedi.

Eboue'nin yerine ise eski bir Galatasaraylı Kader Keita oyuna dahil oldu. Eboue'nin durumu yapılacak son teşhislerin ardından belli olacak.

Öte yandan Fildişi Sahili 65. dakikada Wilfred Bony'nin ayağından bulduğu golle durumu 2-0 getirdi. Bu sonuçla birlikte Fildişi grupta 3'te 3 yaparak 9 puanla çeyrek finale yükselirken; Angola turnuvaya veda etti

Haberin Devamı