Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Alex'e inat, 10'a sarıldı

Alex'e inat, 10'a sarıldı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Diego'nun imza töreninde Brezilyalı’ya gösterdiği ilgi gözlerden kaçmadı.

Alex'e inat, 10'a sarıldı

Özellikle Alex’in biletini kestikten sonra haklılığını ispat etmek için yanına tercüman Samet Güzel’i alan başkan kameraların önünde “Doğru değil mi Samet, anlatsana” diyerek kaptanın gönderiliş nedenlerini sıralamıştı.

AZİZ Yıldırım'ı, Diego’ya bu kadar yaklaştıran nedenin temelinde ise taraftarın gösterdiği tepki yatıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda şampiyonluk kutlamalarının olduğu akşam konuşma yaparken tribünden gelen “I Love You Alex” tezahüratı yeni bir dönemin de başlangıcı oldu. Başkan o zaman kafasına koymuştu; Alex'i aratmayacak hatta ondan daha iyi olabilecek 10 numara alacaktı.

KEYFİ YERİNDEYDİ

BU oyuncunun kimsenin itiraz edemeyeceği bir isim olmasına özen gösteren F.Bahçe Başkanı, daha önce 2 kez görüşüp transfer edemediği Diego'yu yeniden gündemine aldı. Kendi yürüttüğü gizlilik politikasıyla da 1 haftada sözleşmeyi kapıp transfere son noktayı koydu. Başka bir deyişle 11 Mayıs tarihinde tribünlerin Alex tezahüratından 5 gün geçtikten sonra Diego resmen F.Bahçeli oldu.

BAŞKAN o kadar mutluydu ki bunu göstermekten de çekinmedi. Kısa sürede ısındığı oyuncusunun çocuğunu kucağına aldı yanına götürerek kendisi hep beraber fotoğraf çekilmesini istedi, sürekli sırtını sıvazladı, baba şevkatiyle yanağını birkaç kez okşadı. Top sektirmesini izledi. Hatta imza töreninin saati başkan Aziz Yıldırım'ın da katilabilmesi için özellikle saat 18.00'e alındı.

Haberin Devamı

BU yakın ilgiyi Diego Ribas da karşılıksız bırakmadı. Başarılı futbolcu tam da gitmeye yakın sırada başkanı yerinden kaldırıp selfie çektirerek bu özel ricayı kırmadı.