Balık Burcunda Güneş Tutulması/ Burçlara etkisi...

Yükselen burcunuza göre okumanızı öneririm...

KOÇ

Bugünkü güneş tutulması içsel huzura ve bu uğurda bazı şeylerle yüzleşmenize hizmet edecek adımlar attıracak size. Zor belki fakat eski sorunları artık geride bırakma ve bu sayede nihayet özgürleşme ve geleceğe bakma zamanındasınız. Eğer bir türlü yapamadığınız atılımlar varsa bu bağlardan ılımlı biçimde kurtulmanız şart. Yeni planlar özellikle de mesleki açıdan olanlar biraz cesaret ile gerçekleşecek.

BOĞA

Güneş tutulması ile birlikte ilerleyen dönemlerde yeni bir grup ya da sosyal çevreye dahil olma ihtimaliniz var. Ortak amaçlar birlikte hareket edildikçe daha ulaşılır hale gelecek. Bunun için bazı şeyleri geride bırakmanız ve feda etmeniz beklenecek. Doğru kişileri seçtiğinizden emin olun. Bu dönem farkındalık adına çok yol aldığınız bir dönem. Bunu besleyecek idrakteki insanlarla bir arada olmalısınız.

İKİZLER

Tutulma bu kez size yeni mesleki fırsatlar ve atılımları sunacak. Biraz da kafanız karışacak. Bir başvuru veya girişimin sonuçlarıyla yola çıkmak, yeni planlar, projeler ve idealler ile canlanmak mümkün olabilir. İhtiyacınız olanı iyi tespit etmelisiniz. Maddi öncelikleriniz ve bu konudaki riskli girişimleriniz size bazı kapıları açacak ancak bazı dostluk kapılarının da kapanmasına sebep olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Güneş tutulması ile birlikte ufkunuzu genişletecek yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Sizdeki değişimin etkisi ile olan bu tarz girişimleriniz, ilişkinizde bazı mücadelelere sebep olacak. Bir hukuksal süreci başlatmak da mümkün. Ancak haklı olma savaşı tahmin ettiğinizden yorucu olabilir. İş hayatınız ile ilgili varsa bazı gecikmiş değişimler dönemin stres unsuru olacak.

ASLAN

Güneş tutulması, finansal ortaklı işlere girişmek, kredi konulu şeyler için karşınıza imkanlar çıkaracak. Eşiniz için yeni bir kazanç kaynağı ya da bu arış nedenli bir kesinti de gündeme gelebilir. İş ortamındaki radikal değişimler sizi kısıtlıyor olabilir. Bir konudaki düşüncenizin kararlılığı sınanıyor. Yaşama bakışınızdaki değişimler sizi korkutmasın. Sizdeki tecrübeyi de paylaşmaya bakın.

Haberin Devamı

BAŞAK

Güneş tutulması evlilik ve ortaklıklar konusunu tetikleyecek. Bir sorunu aşmak için atılacak bir adım, birlikteliğinizi bir ileri aşamaya geçirme niyeti gündeme gelebilir. Eğer tam bir uzlaşma bekliyorsanız ödünler vermeye önce siz başlamalısınız. Teklifler alma ve tekliflere cevap arama ihtimali ve bunların stresi var bu dönemde. Bu dönem finansal konularda başkalarından gelecek desteğe hayır demeyin.

TERAZİ

Tutulma ile günlük hayatınıza, iş ortamınıza ve rutin alışkanlıklarınıza dair, direnç göstermemeniz gereken değişimler olacak. Yeni bir tedaviye, diyet programına başlama, bazı alışkanlıklardan da kurtulma adına fırsatlar çıkacak. Evliliğinizi ve birlikteliğinizi besleyecek, aileyi destekleyecek bazı radikal değişimler gerekiyor. Ortak mal ve gayrı-menkul ile alakalı işlerde temkinli olmaya bakın.

AKREP

Tutulma ile birlikte özel ilişkilerinize dair bazı gelişmeler söz konusu olacak. Çocuk konusunda bir gelişme ya da haber de gelebilir. Bu tesir ile birlikte hayatınıza keyif katan unsurlar için aslında nereye kadar fedakarlık yapabileceğinizi sorgulayacaksınız. Bu içerikteki konularda yeni başlangıçlar gündeme gelecek. Bu dönem sizin için zihinsel olarak çok çalışıp fazla yorulacağınız işlere de gebe.

Haberin Devamı

YAY

Güneş tutulması ile birlikte ev ve aile hayatınıza yönelik yeni bir durum gündeme gelecek. Ev alım satımı, taşınma veya aile büyüklerini ilgilendiren bazı kararlar gündeme gelebilir. Bu tip durumlar sorumluluk almanızı hem de maddi, manevi bir şeyleri gözden çıkarmanızı gerektirecek. Maddi unsurlar keyfi konularınıza tesir edecek bu dönemde. Ancak paraya bakış açısı da değişime uğrayacak.

OĞLAK

Güneş tutulması ile birlikte yakın çevrenizi, kardeş ya da komşularınızı ilgilendiren ve sizin de müdahil olacağınız ve özveride bulunacağınız bir durum gündeme gelecek. Asla dediğiniz bazı şeyler siz direndikçe bu dönemde, mecburen şeklinde karşınıza çıkıyor. Elde ettiğiniz bir takım güçleri insanlar üzerinde değil de kendinizi yeniden yapılandırmaya kullanın.

Haberin Devamı

KOVA

Güneş tutulması, sizi maddi konularda kaynak arayışına teşvik edecek. Yeni yatırım imkanları da çıkacak. Yeni bir bütçe ve gelir gider hesabını tazeleme gereği olacak. Yaratıcı fikirleriniz var. Ve yenileri de geliyor. Riski büyük tutmayın ancak bazı kazançlar öncesinde bazı şeylerin feda edilmesi ile birlikte gelebilir.

BALIK

Bu kez güneş tutulması burcunuzda gerçekleşecek. Hayatınızda değişim yaratacak ve sizi bir adım öne taşıyacak önemli girişimler gündeminizde olacak. Amaçlarınızı ve bunlara yönelik planları tazeleme zamanındasınız. Maddi konulardaki belirsizlikler sizi niyetlerinizden alıkoymasın. Gelecek planlarınız adına birikimler devreye girecek.

DİĞER YENİ YAZILAR