Gazete Vatan Logo

Sahnede Zara'yı duygulandıran sürpriz!

Alanya'da konser veren Zara'ya sahnede büyük bir sürpriz yapıldı. Zara, lise döneminde müzik öğretmeni olan Esin Uzkan’ı karşısında görünce şok oldu.

Sahnede Zara'yı duygulandıran sürpriz!

Şarkıcı Zara, Antalya'nın Alanya ilçesinde 17'ncisi düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde konser verdi.

Festival programı kapsamında Alanya Belediyesi arkasında oluşturulan konser alanına kırmızı renkte siyah desenleri olan abiye elbisesiyle çıkan ve Neşet Ertaş’la özdeşleşen ‘Ah yalan dünya’ adlı eseriyle başlayan Zara, ilk türküsünün ardından hayranlarına seslenerek, “Şahanesiniz güzeller. Alanya'nın güzel gençleri, Alanya'nın güzelleri helal olsun size muhteşem misafirperverliğiniz ve bu coşkunuz için. Hoş geldiniz canlar” dedi. Zara, daha sonra "Sevdiklerimiz için beraber söylüyoruz” diyerek, ‘Hasretinle Yandı Gönlüm' türküsüyle konserine kaldığı yerden devam etti.

Zara, alanı dolduran binlerce hayranına söylediği türkülerle ve Oyun havaları zaman zaman duygulu zaman zaman ise neşeli anlar yaşattı. Sahneye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Zara'ya üzerinde portesi olan su kabağı ve Alanya arkeoloji Müzesinde sergilenen ve bu yılki festivalin ana teması sevgiyi simgeleyen ‘Sevgi Taşı’nın minyatürünü hediye etti.

Haberin Devamı

Hediyelerin ardından Zara, kendisine yapılan sürprizle çok duygulandı. Lise döneminde müzik öğretmeni olan Alanya Gönül Dostları Korosu Şefi Esin Uzkan’ı karşısında görünce şaşkınlığını gizlemeyen Zara, öğretmenine sarılarak hasret giderdi.