Gazete Vatan Logo

İncir Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...incir Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

İncir kürü çok fazla kişinin tercih ettiği ve tükettiği kürlerden biridir. Hazırlaması kolay olan bu kürün ana malzemesi incirdir. Sindirim sisteminin anında çalışmasını sağlayan incir aç karnına tüketilerek mide enzimini de arttırmaktadır. En faydalı besinlerden biri olan incir ile yapılan kürler vitamin desteği de sağlamaktadır.

İncir Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...incir Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

İncir ile zayıflayan kişiler genellikle incir kürüne devam etmektedir. İncir tüketimi kalori alımını da en aza indirmektedir. Üstelik incir metabolizmanın çalışmasını sağlar. Yağları parçalayarak kilo verme hızını da günden güne arttırmaktadır.

İncir Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri

İncir kürü tarifi hem kolay hem de lezzetlidir. Bu tarif içerisinde incir ve tarçın yer alır. İncirin dilimler halinde kesilmesi ve suya atılması ile hazırlanan bu tarif içerisinde 2 kabuk tarçın da bulunmaktadır. Su içerisinde bir süre bekletilen incirler yağ yakıcı özelliğini ortaya çıkartmaktadır.

Kişiler bu suyu gün içerisinde tüketerek yağları parçalamaktadır. Özellikle spor ve egzersiz yapan kişilerin bu detoksu mutlaka denemesi tavsiye edilir. Yapılan bu detoks sayesinde kilo verme hızı artmaktadır. Vücutta biriken yağların tamamı kısa sürede atılır.

İncir Kürü Nasıl Yapılır?

İncir kürü hazırlanışı farklı şekillerdedir. İncirin püre haline getirilmesi, içerisine zencefil, bal ve limon eklenerek karıştırılması ile yapılan tarif ilk kür örneğidir. Bir başka kür ise dilimlenen incirin suya atılması ve tarçın ile tatlandırılarak gün içerisinde içilmesidir. Her iki tarif de son derece etkili ve kilo vermeye yardımcı olan kürler arasında yer alır. İncir kürü sayesinde oldukça fazla kişi istediği görünüme kavuşmaktadır.

Haberin Devamı

İncir Kürü Nasıl Kullanılır?

İncir kürü tüketimi sabah uyandıktan sonra ya da gün içerisinde yapılmaktadır. Ara öğünlerde incir tüketimi de tokluk hissini arttırmakta ve gereksiz kalori alımından kişiyi korumaktadır. Üstelik bu kür metabolizmanın çalışma hızını da arttırmayı hedeflemektedir.

İncir Kürü Faydaları Nelerdir?

İncir kürü faydalarından biri kilo vermek ve yağ yakımını hızlandırmaktır. Aynı zamanda sindirim sistemi rahatsızlıklarını da tamamen gidermektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirici C vitamini desteği sağlamaktadır. Bunun yanında kalorisi az bir yiyecek olması ile tokluk hissini arttırmaktadır.