Gazete Vatan Logo

Brokoli Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...brokoli Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Brokoli kürü tarifi hem pratik hem de oldukça lezzetlidir. Son zamanlarda oldukça fazla kişinin yaptığı ve uyguladığı bu kür sayesinde güne enerjik başlamak mümkün hale gelmektedir. Kalsiyum açısından da besleyici bir kürdür. Kemik ve kas gelişimine yardımcı olur.

Brokoli Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...brokoli Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Kilo vermek isteyen kişiler için yağ yakıcı özelliğe sahiptir. Tok tutuculuğu sayesinde istenen kilo hedefine kısa süre içerisinde ulaştırır. Zayıflamak isteyen kişiler güne başlarken bu brokoli küründen içmektedir. Blenderdan geçirilen haşlanmış brokoliler limon suyu ve su eklenerek hazır hale getirilmektedir.

Brokoli Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri

Brokoli kürü sayesinde zayıflayan ve incelme gösteren oldukça fazla kişi vardır. Bu kişiler hedefledikleri görünüme kısa süre içerisinde kavuşmaktadır. Üstelik sağlıklı beslenme adımlarının başında bu kür tarifi yer almaktadır. Haşlanmış brokoliler blenderdan geçirilmektedir.

Ardından ılık su ve limon suyu eklenir. Daha hızlı ödem atmak isteyen kişiler için içerisinde maydanoz eklenir. Bu tarif sabah ve akşam tüketim için uygundur. Böylelikle hem ödem daha hızlı atılır hem de tokluk hissi daha uzun süre yaşanmaya devam eder.

Brokoli Kürü Nasıl Yapılır?

Brokoli kürü tariflerine brokolinin yeterli miktarda haşlanması en önemli adımlardan biridir. Haşlanan brokoliler maydanoz, limon ve su ile birleştirilmektedir. Yapılan bu tarifte tüm malzemeler blenderdan geçirilir. Ardından süzme işlemi yapılarak pürüzsüz bir içim sağlanır.

Haberin Devamı

C vitamini içeren bu kür sayesinde hedeflenen kiloya ve istenen görünüme kavuşmak çok daha hızlı hale gelmektedir. Yapılan bu tarif 7 gün boyunca tüketilmektedir. 7 günün ardından 3 günlük dinlenme süresi verilmelidir.

Brokoli Kürü Nasıl Kullanılır?

Brokoli kürü 1 hafta boyunca sabah akşam tüketim için uygundur. Yapılan bu tarif hızlı ödem atmaya yardımcı olur. İstenen kiloya ulaşımı kolaylaştırır ve diyeti destekler.

Brokoli Kürü Faydaları Nelerdir?

Brokoli kürünün faydalarından biri C vitamini içeriğidir. Bu sayede bağışıklık sistemi artmaktadır. Hücre yenilenmesine yardımcı olur. Mide kistini önler ve antioksidan desteği sağlar. Brokoli lifli bir gıda olması ile sindirim sistemine da fayda sağlar. Metabolizmayı hızlandırarak kilo verme oranını daha çok arttırmaya başlar.