Gazete Vatan Logo

Rus sözcünün oyuncak tutkusu

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, yılda bir kez stresten arınmak için puro içtiğini, yurtdışına yaptığı seyahatlerde oyuncak bebek evi için mobilya satın aldığını ve sadece yerli giysiler giydiğini söyledi.

Rus sözcünün  oyuncak tutkusu

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, yılda bir kez stresten arınmak için puro içtiğini, yurtdışına yaptığı seyahatlerde oyuncak bebek evi için mobilya satın aldığını ve sadece yerli giysiler giydiğini söyledi. Özel hayatına dair bilinmeyenleri İngiliz Tatler dergisine anlatan Zaharova, “Yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde bebek evim için mobilyalar topluyorum. Çocukluğumdan beri bebek evlerine merakım var. Bana kendi dünyamı yaratmak için fırsat tanıyorlar. İçindeki her şeyi yüz kat büyütebilsem, bu ev harika bir köşk olurdu” dedi.

‘Yılda bir kez puro içiyorum’

Çok stresli bir iş yaptığının altını çizen 41 yaşındaki siyasetçi, “Stresten kurtulmak için yılda sadece bir kez puro içiyorum. Puro benim için çok rahatlatıcı. Alkolse hiçbir zaman hayatımın bir parçası olmadı, ne üniversitede ne de daha sonra. Yalnızca bir kadeh şampanya içebilirim. Hepsi bu” diye konuştu.