Gazete Vatan Logo

Ruhun Doysun gıda israfına dur diyecek

Grundig, Mehmet Gürs işbirliği ile başlatılan “Ruhun Doysun” projesi ile gıda israfına dikkat çekip sürdürülebilir bir yaşam için farkındalığı artırmayı hedefliyor.

Ruhun Doysun gıda israfına dur diyecek

Grundig, dünya çapında “Respect Food-Gıdaya Saygı” felsefesiyle gıda israfına karşı sürdürdüğü girişimi, Türkiye’de “Ruhun Doysun” projesiyle bir adım daha ileri taşıyor. Grundig - Mehmet Gürs işbirliği ile başlatılan “Ruhun Doysun” projesiyle, gıda israfına dikkat çekmek, doğa ile bütünleşmiş sürdürülebilir bir yaşam için farkındalığı artırmak hedefleniyor. Arçelik A.Ş. Kurumsal İletişim Direktörü Zeynep Özbil, “Grundig sürdürülebilirliği işin kalbine koyan bir marka. Doğal kaynakların verimli kullanılmasına büyük hassasiyet gösteriyoruz. Daha az enerji, daha az su harcayan ürünler geliştiriyoruz. Yiyecekleri daha uzun süre taze tutan, israfı önleme konusunda tüketiciye yardımcı olan teknolojiler üretiyoruz. Bu alanda sürdürdüğümüz girişimlere bir yenisini ekleyerek Türkiye’de “Ruhun Doysun” projesini başlatıyoruz” dedi.

Mehmet Gürs anlatacak

Grundig, ünlü şef Mehmet Gürs işbirliğiyle “Ruhun Doysun” felsefesini bir video serisi ile anlatacak. Programda Mehmet Gürs, derinleştirdiği mutfak deneyimini, Grundig markasının sürdürülebilirlik vizyonu ve çözümleriyle birleştiren ipuçları verecek. Bu seride Mehmet Gürs ile birlikte mutfakta israfın nasıl önleneceğine dair fikirlerden, şehirden doğaya yapılabilecek kaçışlara, gıdanın tarladan soframıza olan yolculuğuna kadar pek çok farklı konu ele alınıyor.

Haberin Devamı