Tiyatro oyuncuları ekrana kilitleyecek

Bu sezon televizyon ve internet üzerinden izleyicilerle buluşacak olan yeni dizilere tiyatro kökenli oyuncular damga vuracak.

Bu sezon en merak ettiğim dizilerin başında “7 Yüz” geliyor. Her bölüm de başka bir hikayenin anlatıldığı, farklı yönetmenler tarafından çekilen 45-60 dakikalık yedi filmlik bir dizi izleyeceğiz. Genco Erkal, Tilbe Saran, Merve Dizdar, Gizem Erdem gibi tiyatroda epey hayran kitlesi olan oyuncuların yer aldığı dizi sarsıcı bir yüzleşme hikayesini temel alıyor. (Merve’Dizdar’ın oynadığı Yutmak oyunu ise 28 ve 30 Eylül’de Craft Kadıköy’de.)

FOX TV ise Caner Cindoruk ile her oyunuyla izler bırakan Bennu Yıldırımlar’ı bir araya getiren “Kadın” adlı diziyle gündeme oturacak.

Tiyatro oyuncuları ekrana kilitleyecek

Berivan dizisinden sonra tekrar bir aradalar!

Tiyatro oyuncuları ekrana kilitleyecek

Emre Kınay, bu ay Kanal D’de yayına girecek olan “Sevda’nın Bahçesi” dizisinde başrolü Sibel Can’la paylaşıyor. Uzun zamandır sahne üzerinde oyunculuğuna hasret kaldığımız Seray Gözler’i bu sezon yine Kanal D’de “Tutsak” adlı dizide izleyeceğiz.

Rutkay Aziz ekrana dönüyor

Haberin Devamı

FOX TV’de yayınlanacak “Kayıtdışı”, bizi Rutkay Aziz’le buluşturacak. Settar Tanrıöğen ve ödüllü oyuncu Nergis Öztürk ise sezonun iddialı komedi dizilerinden “Bu Sayılmaz”ın kadrosundalar (Nergis Öztürk’ün oynadığı Akciğer, 16-17 Ekim’de Moda Sahnesi’nde.)

İnternette dizi izleme keyfine başladınız mı?

Onur Ünlü’nün yönettiği, Erkan K. Köstendil, Ece Dizdar gibi iyi tiyatro oyuncularıyla ilgi çeken “Görünen Adam”, başladığı günden bu yana konuşulan “Masum”, Azra Kohen’in çok satan romanının uyarlaması “Fi” ise yine tiyatro kökenli popüler oyuncuları ağırlıyor...

DİĞER YENİ YAZILAR