Gazete Vatan Logo

Putin'den yeşil ışık: Her şey mümkün!

Rusya başkanlığı görevini ülkeyi daha esnek ve rekabet edilebilir bir hale getirmek olarak tanımlayan Rusya Devlet Başkanı Putin, halefinin bir kadın olabileceğini söyledi.

Putin'den yeşil ışık: Her şey mümkün!

Valday Tartışma Kulübü’nün 14. yıllık toplantısında konuşan Vladimir Putin "Ülkemiz yönetim biçimleri ve yöntemleri bakımından daha esnek olmalı. Ekonomisi en yeni teknolojiler kullanılarak ve bu teknolojilerin uygulamadaki kapasiteleri tahmin edilerek geleceğe yönelik bir ekonomiye sahip hale getirilmeli. Savunma becerilerimizi güçlendirmeli ve siyasi sistemimizi mükemmelleştirmeliyiz ki böylece canlı bir organizmaya dönüşüp dünyanın geri kalanının gelişimiyle uyumlu bir şekilde gelişebilsin" ifadelerini kullandı.

"ÜLKEMİZDE HER ŞEY MÜMKÜN"

Gelecek seneki seçimlerde bir kadının başkan olup olamayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Putin "Ülkemizde her şey mümkün" dedi.

SOBCHAK ADAY OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Ünlü Rus televizyon sunucusu ve St. Petersburg’un ilk seçilmiş belediye başkanı Anatoly Sobchak’ın kızı Ksenia Sobchak da önceki gün Rusya’daki 2018 başkanlık seçimlerinde aday olacağını açıklamıştı.