Gazete Vatan Logo

Profesörden romantik klip

Yakın zamanda çıkardığı “Avare” isimli şarkısına çektiği kliple büyük beğeni toplayan Prof. Dr. Şansın Tüzün, İstanbul’da vereceği ilk konsere hazırlanıyor.

Profesörden romantik klip

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şansın Tüzün, tıp alanındaki başarısı yanı sıra müzik alanındaki başarısı ile de tanınıyor. Tüzün, söz ve müziğini kendisine ait olan ilk single’ındaki “Orta Doğu” adındaki şarkısını Hatay Medeniyetler Korosu ile birlikte seslendirdi. Çanakkale Savaşı’nın 100’üncü Yılı için Avustralyalı sanatçı Adam Dunning ile birlikte seslendirdikleri Gelibolu Ağıdı, Avustralya’da uzun bir süre radyolarda çalındı. Geçtiğimiz yıllarda Çeşme’de konser veren Bosna Hersekli ünlü müzisyen Goran Bregovic‘in daveti üzerine sahneye çıkan Tüzün, seslendirdiği “Hıdrellez” adlı parçayla büyük ilgi toplamıştı. Tüzün, kendi yazdığı, müziklerini ise Goran Bregovic’in yaptığı “Avare” adlı şarkısına çektiği ayrılık temalı kliple büyük beğeni topladı.

27 Mart’ta İstanbul’da konser verecek

Yönetmenliğini Mustafa Özen’in yaptığı klibin çekimleri Asmalımescit’te tarihi bir binada bir günde tamamlandı. Yakın zamanda söz müziği ona ait olan “Sensizliğe Dayanabilirim” adlı şarkıya da klip çekmeye hazırlanan ChanCé, bu parçanın kendisi için çok önemli olduğunu dile getirdi.
Daha önce New York Drom Müzikholü’nde konser veren sanatçı 27 Mart’ta ilk kez İstanbul’da konser verecek. Jolly Joker Beyoğlu’nda düzenlenecek bu konserin gelirleri sosyal sorumluluk projelerine bağışlanacak.

Haberin Devamı