Cinsel enerji gençleştirir

Pek çok erkek için cinsel yönden hissedilen yaşla kronolojik yaş farklı oluyor. Orta yaşları devirmelerine rağmen kendilerini hala cinsel yönden genç ve dinamik hisseden çok hastam var. Üstelik cinsel yönden aktif kalmak vücudu da dinç tutuyor.

Doğal anti-aging etki

Libido, cinsel motivasyon, cinsel enerji, cinsel arzu, cinsel istek, adına ne derseniz deyin, çoğu zaman içsel bir güç olarak uzun yıllar yaşlanma sürecinde bile devam ediyor. Ben bu motivasyonun bir erkek için ciddi bir yaşam kaynağı olduğu görüşündeyim. Çoğu zaman bu enerji sayesinde bir erkeğin daha sık sağlık kontrollerine gittiğini, daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsediğini, eşiyle daha iyi bir iletişim kurduğunu gözlemliyorum. İşte cinsel sağlıkta hissedilen yaş bu anlamda çok önemli. Kendini seksüel yönden daha genç hisseden erkekler seksi daha çok düşünüyor, daha sık seks yapıyor, yeniliklere daha açık oluyor ve eşlerinin tatminini daha çok önemsiyor. Tüm bunların sonucunda bu erkekler seksin gençleştirici gücünden de daha fazla yararlanıyor. Hormonları daha iyi çalışıyor, daha çok mutluluk hormonu üretiyor, stresi daha kolay yönetiyor ve daha da genç gösteriyorlar! Yani kendini sekste genç hissedenler gerçekten anti-aging etki yaşıyor.

Haberin Devamı

Yaşın etkisine dikkat!
Ancak bir yandan da işin medikal bir boyutu var. Yaşla birlikte düşen testosteron seviyeleri, penis damar ve sinirlerindeki yavaşlama, penis kaslarındaki yetersizlik tedavi edilmediğinde içsel olarak hissedilen cinsel enerjiye tezat bir durum oluşuyor. Libido kaybı, sertleşme sorunu, boşalma problemi, penis eğrilikleri gibi sıkıntılar yaşanıyor. Bu durum aslında her vücut hücresinde doğal olarak meydana gelen yavaşlamanın bir yansıması. Ve ne şanslıyız ki bu sorunların günümüzde pek çok tedavisi var. Haplar, enjeksiyonlar, penis şok dalga terapileri, penis kaslarını geliştiren sistemler hatta ameliyatlara kadar giden cinsel tedaviler bulunuyor. Sertleşmeyi kuvvetlendiren, boşalmayı geciktiren, sekste penisin daha fit gözükmesini sağlayan, libidoyu aktive eden, penisin estetik yönden hacimli olmasını sağlayan tedavilerle erkekler seks performansı açısından da gençlik enerjilerini koruyabiliyor.
En iyisi hedef koymak
İşte bu yüzden keyifli, mutlu ve kaliteli bir cinsel hayat hedefliyorsanız bir yandan fiziksel kontrolleri aksatmayın, bir yandan da hissettiğiniz yaşın getirdiği psikolojik motivasyondan sonuna kadar faydalanın. Orta yaşı geçince seksten vazgeçmek zorunda olduğunuzu düşünmeyin. Sekste hissettiğiniz yaşın size doğal bir güç katmasının tadını çıkarın.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR