Hangi seks dopingi size göre?

Cinsel isteksizlik, ereksiyon kaybı, testosteron eksikliği... Eğer bu sorunları yaşıyorsanız bazı seks dopingleriyle cinsel performansınızı en yüksek seviyeye taşımak mümkün.

Yaşın ilerlemesiyle beraber yıllar içerisinde cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyen problemler de ortaya çıkıyor. Ancak günümüzde bu sorunları aşmak mümkün. Penis ütüsünden özel tedavilere, libido ateşleyici desteklerden ameliyata kadar alternatifiniz bol.

Sertleşme ilaçları ile kaygısız seks

Ereksiyon sağlayamama ve/veya ereksiyonu devam ettirememe durumunda ilk başvurulan ilaçlar sertleşme hapları. Bu haplar tipine ve dozuna göre kimi zaman 24 saat kimi zaman da neredeyse 3 günlük bir performans artışı sağlıyor. Sertleşmeyi güçleştiren organik sorunu olan erkeklerde veya psikolojik yönden kaygılı kişilerde başarılı sonuçlar alınıyor. Cinsel isteksizlik veya testosteron eksikliği durumunda ise haplar çok işe yaramıyor. Kalp için nitrat kullananlar ve prostat büyümesi için alfa-bloker alanlar sertleşme ilaçlarından kesinlikle uzak durmalı!

Haberin Devamı

Yüksek libido için testosteron takviyesi

Testosteron kaybı 50’li yaşlarda libido kaybı, sinirlilik, göbeklenme gibi şikayetler yaratıyor. Son yıllarda stres, obezite, kötü beslenme ve hareketsizlik gibi faktörlerle genç erkeklerde de testosteron eksikliğine rastlıyoruz. Testosteron takviyeleri hem cinsel isteği ateşliyor, hem de sertleşme kalitesini artırıyor.

Boşalmayı geciktiren öneriler

Erken boşalmanın tedavisinde antidepresan özelliği bulunan ilaçlar oldukça sık kullanılıyor. Bazı ilaçlarla boşalma süresinde 2 ile 8 kat bir uzama yaşanabiliyor. Tek seferliklik antidepresan haplarla boşalma süresinde 2.5-3 kat bir uzama oluşuyor. Aneztezik maddeler içeren krem ve spreyler ise herhalde erken boşalmada uygulanan en eski tedavi metodu.

Penis ütüsüyle içten doping

Penis damarları erkek vücudunun en küçük damarları arasında. Bu nedenle yüksek kan şekeri, kolesterol fazlalığı, sigara, aşırı alkol, sağlıksız beslenme, kilo fazlalığı gibi problemler ilk etkilerini penis damarlarında gösteriyor. Sertleşememe veya sertliği hemen kaybetme başlıyor. Teknolojik gelişmeler sayesinde penis damarlarındaki hasarları onarmak artık mümkün. Penis ütüsü ile var olan damarsal yetmezlik, sinir ileti kusurları ve cilt yaşlanması geri dönüştürülebiliyor. Yeni damar-sinir ve cilt dokusu (kollajen-elastin) gelişimini destekleniyor. Prostat enfeksiyonları, kronik cinsel ağrı ve cilt yaşlanması tedavi edilebiliyor. Damarsal risk faktörleri, şeker yhastalığına bağlı damar/sinir hasarı ve sigara alışkanlığı olan tüm erkeklere öneriliyor.

Haberin Devamı

Cinsel bölgeye aylık bakım yapılabilir

Cinsel bölgedeki lenf akışını teşvik eden tedaviler ile hücresel atıklar, toksinler, ödem ve patojenler penisten uzaklaştırılıyor. Böylece peniste sertleşme için gereken kan dolaşımı artıyor. Yine aktif oksijen molekülü olarak uygulanan ozon gazı tedavileri anti-aging’te ve cinsel bölge gençleşmesinde kullanılabiliyor. Özellikle diyabet, damar sorunları, aşırı stres gibi nedenlerle cinsel sorun yaşayan hastalarda destek oluşturuyor.

Haberin Devamı

Fit penis isteyenler kaçırmasın

Cinsel bölgeyi bir ağ tabakası gibi çevreleyen kas yapısı erkek cinselliğinde çok önemli işlevlere sahip. Bu kaslar aşırı az veya çok çalıştığında idrar kaçırma, cinsel ağrı, prostat enfeksiyonları, cinsellikten zevk alamama, erken veya geç boşalma oluşabiliyor. 15-45 dakika süren pelvik biofeedback çalışmaları sayesinde klinik ortamda bu kaslar ile boşalma ve sertleşmede görev alan kavernöz kası yönetmeyi öğrenebiliyorsunuz.

Kalıcı çözümler

Erkeklerde orta yaşlardan itibaren penis eğrilikleri büyük sıkıntı yaratıyor. Bu durum hem sertleşmeyi zorlaştırıyor hem de ağrı yaratabiliyor. İlaç tedavileri ile yeterli sonuç alınamayan durumlarda eğrilik ameliyatları ile hem şekil hem de fonksiyon anlamında düzgün bir penise kavuşmak mümkün. Penis büyütme ameliyatları da başarılı sonuçlar veriyor.Penis protezleri ile kaliteli sertleşmelere sahip olunabiliyor. Bu protezler kalıcı olduğundan cinsel isteğinizin olduğu her an, kaygıdan uzak performans sergileyebilirsiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR