Penis ütüsü boyunu da uzatır denirse inanmalı mı?

Penis ütüsü tedavisiyle cinsel bölgede kalıcı iyileşme sağlanıyor. Penis boyu hakkındaki şehir efsaneleri ise bitmiyor...

Pek çok erkeğin “Yeterince büyük mü?” kaygısı ve yüksek bir performans endişesi yaşadığını biliyoruz. Ancak maalesef konu cinsel fonksiyon olduğunda yanlış bilgilerin ardı ardası kesilmiyor. Bunlardan en sık rastladığım bilgi karmaşası şok dalga tedavisi ESWT ‘Penis Ütüsü’nün penis boyunu uzatması hakkında.

Şok dalga tedavisinde ultrasona göre 10 kat yüksek enerji cinsel bölgeye uygulanıyor. Yüksek enerji dalgaları peniste yeni damar gelişimini sağlıyor, sinir sistemini destekliyor, cilt dokusunu tazeliyor. Kalp-damar problemi veya şeker hastalığı olan, yüksek tansiyon - kolesterolü bulunan, kalp krizi geçirmiş veya sigara içen erkeklerde özellikle başarılı sonuçlar alınıyor. Tedavi sırasında ve sonrasında ilaç kullanmak gerekmiyor, ciddi bir yan etki yaşanmıyor. Son yaptığımız çalışmalar -ki bunları son Avrupa kongresinde de sunduk- hem hastaların hem de eşlerinin tedavi sonrasındaki cinsel yaşamlarından oldukça mutlu olduğunu gösteriyor.

Haberin Devamı

Boyu değil işlevi önemli

Ancak bu tedavinin penis uzatma ve kalınlaştırma konusu ile uzaktan yakından bir ilgisi yok! Penis büyütmede bazı pelvik çalışmalar, dolgu maddeleri ve penis büyütme ameliyatları kullanılıyor. Şok dalga tedavisini ise sadece sertleşme sorununda değil, erken boşalma ve isteksizlik sorunlarında da altta yatan sebeplere göre tamamlayıcı tedavi olarak kullanıyoruz. Dolayısıyla yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli olmanızı öneriyorum!

Bir de penis boyutları gayet yeterli olmasına ve yaptığımız muayenelerle bunu kesin olarak tespit etmemize rağmen penis boyunun yeterli olmadığına inanan bir grup erkek var. Özellikle pornografik içeriklerle kendilerini kıyaslayan, daha önce penis boyutuyla ilgili rahatsız edici ve yanıltıcı eleştiriler almış olan ya da sertleşme sorunu yaşayan erkekler için penis boyunu arttırmak cinsel başarının garantisi gibi görülebiliyor. Oysa aşırı olmasa bile yeterli bir penis boyu, başarılı şekilde sertleşme sağlama ve sürdürme ile boşalma refleksinin kontrolü hem erkekler hem de partnerleri için cinsel tatmini sağlıyor. Sertleşme sorununda penis yeterli hacme ulaşamadığı için boyutlar yanıltıcı şekilde küçük görülebiliyor. Bu durumda da esas hedef olarak penis boyunu düzeltmek yerine sertleşme kalitesini arttıracak tedaviler uygulandığında memnun edici boy ve hacimde bir penis elde edilebiliyor.

Haberin Devamı

Peki ya penisi büyüten tedaviler?

- Penis egzersizleri: Kol veya bacak kaslarınızı çalıştırıp geliştirme yöntemiyle penisinizi büyütemezsiniz. Ancak bazı pelvik çalışmalar sertleşme halinde penisin daha dik durmasına yardımcı oluyor.

- Dolgu maddeleri: Penise çeşitli dolgu maddelerinin enjekte edilerek kalınlaştırılması son yıllarda yoğun ilgi görüyor. Ancak bu dolgu maddelerinin çok dikkatle seçilmesi ve mutlaka bir uzman tarafından yapılması gerekiyor.

- Penis büyütme ameliyatları: Ameliyatlar esas olarak iki tip cerrahi işlemin bir arada yapılmasıyla tamamlanıyor. Birinci işlemde penisin boyu uzatılırken, ikincisinde kalınlığı artırılıyor.

Haberin Devamı

- Haplar ve losyonlar: Penis büyütücü hapların ve losyonların içinde çoğu zaman sadece vitamin, mineral ve bitkisel ürünler var. Bu maddelerin penis büyütücü etkisi bulunmuyor.

Penis ütüsünün 5 yararı

- Ayakta tedavi yapılır.

- Tedavi sonrası ağrı oluşmaz.

- İlaçsız ve ameliyatsız tedavi yöntemidir.

- Cinsel bölgede kalıcı iyileşme yaratır.

- Cinsel tatmini arttırır.

DİĞER YENİ YAZILAR