Cinsellikte “mucize gençlik” mümkün mü?

Gençlik yıllarınızdaki cinsel güç ve performansa sahip olmak artık düş değil!

Son yıllarda pek çok internet sayfasında, sağlık sitesinde sadece testosteronun bir antiaging yöntemi olarak gösterildiğine şahit oluyorum. Testosteron bir gençlik iksiri mi? Erkek sağlığına olan onlarca faydasını düşünürsek aslında bu soruya “Evet” cevabını verebiliriz. Ancak burada önemli olan bu hormonu “hangi erkeklerin kullanması gerektiği”, “testosteronun nasıl ve ne şekilde verildiği”. Sonuç olarak, gençlik yıllarınızdaki cinsel güç ve performansa sahip olmak artık düş değil. Günümüzde cinsel bölgeyi canlandıracak, gençleştirecek, fit hale getirecek pek çok tedavi seçeneği var. Bu tedaviler sayesinde sertleşme kalitesi, cinsel istek, boşalma süresi, penis dokusu ve şeklinde gençleşme yaşayabilirsiniz. Ancak öncelikle cinsel performans düşmanlarını tanıyıp, onlarla erken yaşlardan itibaren mücadele ederseniz uzun yıllar cinsel yönden güçlü ve performanslı kalabilirsiniz.

Risklerinizi tanıyın

Damar sorunları: Cinsel performans işlevinde en önemli rol damar yapısında. Penise giden damarlar yüksek kolesterol - tansiyon veya sigara nedeniyle daraldığında sertleşme sorunu gelişiyor. Damarsal riskleri olan erkeklerde penis doppler gibi yöntemlerle penis damaları görüntülenebiliyor.

Haberin Devamı

Şeker hastalığı: Şeker hastalığı olan erkeklerin yüzde 50-70’inde sertleşme sorunu görülüyor. Yani şeker hastaları tam 3 kat daha fazla risk altında. Diyabete bağlı penis sinirlerinde hasar oluşup oluşmadığı bazı testlerle anlaşılabiliyor.

Kilo fazlalığı: Aşırı kilo ve vücut yağı hem libidoyu yöneten testosteronu düşürüyor hem de sertleşmeyi bozuyor.

Hareketsizlik: Sürekli oturan, hareket etmeyen, yürüyüş yapmayan erkeklerde cinsel sorunlar daha fazla görülüyor. Metabolik değerlendirmelerle erkeklerin tam fiziksel performansı ve riskleri ölçülebiliyor.

Uyku sorunları: Uykusuzluk ve özellikle uyku apnesi cinsel performans sorunu riskini neredeyse yüzde 40 arttırıyor.

Cinsel anti-aging ile neler sağlanıyor?
- Yüksek kaliteli sertleşme ve performans
- Optimal (aşırı erken veya geç olmayan) boşalma süresi
- Sağlıklı testosteron seviyeleri
- Cinsel güç ve libido
- Düzgün şekilli ve boyutlu penis
- Penis plaklarının-Peyronie hastalığının tedavisi
- İdrar yolu ve prostat sağlığı
- Penise giden damar ve sinirlerde canlanma
- Kas eğitimi ile kontrollü boşalma
- Daha dik ve fit duran penis

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR