Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel’in yönetmeninden 'Sefer' açıklaması!

Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli'nin başrollerini paylaştığı 'Poyraz Karayel'in yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı, sezon finalinin ardından 'Sefer' belirsizliğine sona veren bir açıklama yaptı.

Poyraz Karayel’in yönetmeninden 'Sefer' açıklaması!

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'nin yer aldığı 'Poyraz Karayel'de flaş bir gelişme yaşandı.

Ölerek diziden ayrılan 'Sefer’i canlandıran Görkem Kanpolat’ın sevgilisi olan dizinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı, İnstagram hesabı üzerinden 'Sefer’ karakterinin diziden neden ayrıldığını açıkladı.

"SEFER NİYE ÖLDÜ, ÇAĞRI NİYE BIRAKIYOR?"

Proje devam ettiği için suskunluğunu koruduğunu vurgulayan ve yapımcı Ahmet Bircan'ı hedef tahtasına koyan Lostuvalı, "Vakti gelince de konuşmaktan korkmayız! Korkular değil, ruhumuz ve ruhdaşlarımızdır bizim sorumlu hissettiğimiz. Uzun lafın kısası, hepimiz biliriz ki her gerçek ortaya çıkacaktır elbet bi zaman. Sefer niye öldü, Çağrı niye bırakıyor, onlar niye artık aynı karede gülümsemiyor? Bu mevzudan, üzerine hiçbir 'şey' sıçramadan yırtan ve olayın mimarı olan uygulayıcı yapımcı Ahmet Bircan da elbet bir gün, (umarım) bir an durup düşünecektir, ben ne ettim bu güzelim projeye diye? Güzel güzel çalışıyorduk en nihayetinde. Sonuç; projenin son gününe gelmeden bu bilgiyi paylaşmam doğru olmazdı, sorumlu olduğum ekibim ve işim adına. Ben de, kendime ve Görkem'e yanlış yapmayı tercih edip bu sezonu bitirene kadar suskun kalmayı seçtim. Ondan da, kendimden de özür dilerim! Zira çok kırıldık ve yorulduk bir 'ego' uğruna. 3 ay önce öğrendiğim bu entrikalı, uzun soluklu mesainin doğruluğuna da yanlış diyemem! Bi de sevd

Haberin Devamı