Gazete Vatan Logo

Periscope'tan yeni özellik: Super Hearts

Periscope, canlı yayınları gerçek parayla desteklemeye yarayan yeni Super Hearts işlevini ortaya çıkardı!

Periscope'tan yeni özellik: Super Hearts

Canlı yayın savaşında Facebook önde gitse de Twitter'ın hizmeti Periscope, 2016'da 200 milyon canlı yayına ev sahipliği yaptı ve bu alanda önemli bir yere sahip. Hatta bazı Periscope yayıncıları, çok büyük kitleleri telefon ekranına kilitlemeyi ve ekranı yüzlerce kalple doldurmayı başardı. Şimdi ise Periscope, yayıncıların kalple beraber gerçek para almasını sağlayacak Super Hearts işlevini ortaya çıkarıyor.

Dün kullanıma sunulan Super Hearts, Periscope yayınında bir simge olarak görünüyor. Simgeye dokunduğunuzda ekrana gönderebileceğiniz üç farklı Super Hearts türü geliyor. Bu özel animasyonlu kalplerin fiyatları 33, 66 ve 111 "coins".

Muhtemelen "Coin" de nereden çıktı diyorsunuz. Bu, Periscope'un yeni para birimi ve gerçek parayla satın alınabiliyor. Coin satın alırken ne kadar çok öderseniz, o kadar çok indirim elde ediyorsunuz. 1.050 coin 0,99 dolara satılırken 132.60 coin 99,99 dolara satılıyor. Coin satın aldıktan sonra bunları kullanarak Super Hearts gönderebiliyorsunuz.

İlk Super Heart'ı gönderdiğinizde otomatik bir teşekkür mesajıyla karşılaşıyorsunuz. Bu mesajı yayıncı da görüyor ve bu sayede dikkat çekme şansı elde ediyorsunuz. Super Heart'lar yorumlarda farklı bir simgeyle gösterildiği için burada da ilgi çekme ihtimali yüksek. Super Heart gönderen herkes bir liderlik sıralamasına ekleniyor. Başkalarıyla yarışabileceğiniz bu listeye ekranın altından ulaşabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Tüm bunlar yayıncı olarak size gereksiz geliyorsa, Super Hearts'ı ayarlardan kapatabiliyorsunuz.

Kaynak: Chip