Gazete Vatan Logo

Payitaht Abdülhamid 3. Sezonu ne zaman?

TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonun bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Payitaht Abdülhamid 3. Sezonu ne zaman?

TRT 1 ekranlarının 3. sezon büyük sürprizleriyle ekranlara gelmeye hazırlanan, ES Fim'in yapımcılığında çekilen fenomen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon fragmanı dün gece yayınlandı.

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği Senaryosunu Uğur Uzunok, Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız'ın kaleme aldığı ve bu yıl da kadrosunu usta ve sürpriz oyuncuları ile büyüten Payitaht Abdülhamid, bu yıl önemli karakterleri ile çarpıcı hikayesine devam ederken; iyilerin ve kötülerin cephesinde mücadele dolu bir sezonla seyircisinin karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz ilk iki sezonda; Sultan Abdülhamid'in hayali olan demiryolu projesini hayata geçirme atılımları ve ikinci sezonla birlikte dünyanın dört bir yanından Osmanlı topraklarına göz diken ve yıkmaya uğraşanlarla mücadelesi ile petrol yatakları meselesine tanıklık ettiğimiz dizinin üçüncü sezonunda;düşmanın bu kez Osmanlı'yı ve tüm dünyanın düzenini ele geçirmek üzere icat ettikleri yeni silahı: Para ile Osmanlı'nın karşısına dikilmesini izleyeceğiz.Abdülhamid'in çetin mücadelesinde oluşturduğu strateji ve yeniliklerine dur durak bilmeden devam edeceği bu yılki hikayemizde, aksiyon ve heyecan seyirciyi bekliyor.

Haberin Devamı