Gazete Vatan Logo

Palayla kafe basan saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bayrampaşa'da elindeki pala ile restorana giren Bulgaristan uyruklu Milen Stoyanov Bahchevanov (33) bağırarak restorandaki malzemeleri kırıp, etrafa saldırdı. Şüpheli ikna edilemeyince polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Olay anının görüntüleri ortaya çıktı.

Palayla kafe basan saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bayrampaşa'da elindeki pala ile restorana giren Bulgaristan uyruklu Milen Stoyanov Bahchevanov (33) bağırarak restorandaki malzemeleri kırıp, etrafa saldırdı. Şüpheli ikna edilemeyince polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan saldırgan, hayatını kaybetti.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI!

Saldırganın etkisiz hale getirildiği anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde polis şüpheliyi etkisiz hale getirmek için üst kata merdiven dayıyor. Şüpheli elindeki gitarla polise direniyor. Görüntülerin devamında ise hızla alt kata inen şüpheli polislere saldırıyor. Bir bekçiyi elinden bıçakla yaralıyor. Şüpheli yaşanan arbedede silahla vurularak etkisiz hale getiriliyor. Yaralı şüpheli daha sonra tekrar bıçağı alarak ayağa kalkıyor. Devamında tekrar etkisiz hale getiriliyor.