Gazete Vatan Logo

Payitaht Abdülhamid 75. bölüm fragmanları

TRT 1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid 75.yeni bölüm fragmanları yayınlandı.

Payitaht Abdülhamid 75. bölüm fragmanları

Bu akşam ekrana gelecek olan Paiytaht Abdülhamid 75. yeni bölümde Abdülhamid haşin yüzünü ikili oyunların ustası Vembery'e gösterir. Paşaların arasında yer alan Jön Türk destekçesi Abdülhamid'i istemediği bir karar almaya iter. Paiytaht Abdülhamid 75. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam TRT 1'de..

Paiytaht Abdülhamid 75. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen tarihe ışık tutan dizi Paiytaht Abdülhamid'de bu hafta ikili oyunların ustası Vembery'ye Abdülhamid haşin yüzünü gösterir. Paşaların arasında yer alan Jön Türk destekçisi Abdülhamid'i istemediği kararlar almaya iter. Sarayda işler bir anda karışır. Göreve çağırılan Ahmed Celalettin Paşa acımasızlığı ile tanınmaktadır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 75. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Abdülhamid haşin yüzünü nihayet ikili oyunların ustası Vembery’e gösterir. Vembery son oyununu oynar ve tarafını seçer. Rothshild’den sonra idareyi ele almaya hazırlanan Fuat, koltuğunda uzun süre oturamaz. Rothshild’in arkasında bıraktığı veliaht hepsini şaşırtır. Şer ittifakının ilk hamlesi paşalarıyla Abdülhamid’in bağını koparmaktır.

Haberin Devamı