Gazete Vatan Logo

Öztürk Yılmaz ateş püskürdü! Çarşambayı bekleyin

Türkçe ezan tartışmasını başlattığı için kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP Milletvekili Öztürk Yılmaz, hakkındaki "Arkasındakiler ortaya çıkacak" sözlerine "Madem öyle, neden bugüne kadar tutmuşlar beni? Asıl ben arkasında ne olduğunu Çarşamba günü açıklayacağım" dedi.

Öztürk Yılmaz ateş püskürdü! Çarşambayı bekleyin

CHP Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz'a ikinci kez disiplin yolu açıldı. Öztürk Yılmaz gelişmeler üzerine Turkiyegundemi.com'un sorularını yanıtladı. İkinci kez disipline sevkedilmesinin birincisinde yapılan bir hata nedeniyle olduğunu belirten Öztürk Yılmaz, "Yanlış bir maddeyle karar almışlar, bu ikinci sevk o yüzden" dedi.

"ÇARŞAMBAYI BEKLEYİN"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'nın "Ezanın Türkçe okutulmasına dair bir tartışmayı CHP milletvekili sıfatıyla yapmaya kalkmak, üslubunun en berbat noktasının burası olduğunu gösteriyor. Bu tehlikeli duruşun arkasında kimler varsa önümüzdeki günlerde açığa çıkacaktır. Bu durduk yere söylenmiş bir söz değildir." sözleri hatılatılan Öztürk Yılmaz, "Madem öyle, neden bugüne kadar tutmuşlar beni? Asıl ben arkasında ne olduğunu Çarşamba günü açıklayacağım" dedi.