Gazete Vatan Logo
Magazin Özge Uzun Türkiye'yi terk ettiğini açıkladı!

Özge Uzun Türkiye'yi terk ettiğini açıkladı!

Özge Uzun, radikal bir karar alarak artık Bakü'de yaşayacağını açıkladı.

Özge Uzun Türkiye'yi terk ettiğini açıkladı!

Ünlü sunucu Özge Uzun, Emre Saygı'nın Hadi Be programına konuk oldu.

‘Kalbinin Ses Telleri’ adlı son kitabıyla okuyucularla buluşan ünlü sunucu Özge Uzun, konuk olduğu ‘Hadi Be’ canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

ARTIK BAKÜ’DE YAŞIYORUM

Artık Bakü’de yaşadığını ve uzun bir süre daha televizyon programı yapmak istemediğini söyleyen Özge Uzun “Artık Bakü’de yaşıyorum ve 6 aydır kendimi dinlemeye başladım. Hayattan neler bekliyorum onları düşünüyorum. Bu aralar bu nedenden dolayı televizyonda program yapmak istemiyorum” dedi.

BAŞKASIYLA EVLENECEK DİYE KORKTUM

Eşi Volkan Üst ile tekrar barışmasını ve evlenmesini anlatan Özge Uzun “Volkan çok hasta olmuş ben de çocuklarla ilgili bir şey yazıyordum kendisine; ama bana geri dönmüyordu. Ben de uzun bir mesaj attım; ama hastanedeymiş. Durumu öğrenince çocuklarımın babası diye çok ağladım. Sonrasında konuşmaya başladık. 'Seninle konuşmam gerekiyor' dedi. Ben de başka birisiyle evlenecek diye düşündüm; ama 'tekrar evliliği deneyelim' dedi ve evlendik” dedi.

Haberin Devamı

HER ZAMAN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Allah’a her zaman kendisinin büyük sınavlardan geçirdiği için teşekkür ettiğini söyleyen Özge Uzun “Ben her zaman Allah’a teşekkür ediyorum. Beni bu kadar büyük sınavlardan geçirdi; ancak bunları anlatma yeteneği verdiği için” dedi.