Gazete Vatan Logo
Magazin Özge Ulusoy'un cevabı ayakta alkışlandı

Özge Ulusoy'un cevabı ayakta alkışlandı

Manken Özge Ulusoy'un katıldığı söyleşi de kadınlar hakkındaki bir soruya verdiği cevap dakikalarca alkışlandı.

Özge Ulusoy'un cevabı ayakta alkışlandı

Manken Özge Ulusoy ve YouTube fenomeni Danla Bilic, İzmir'de soruları yanıtladı. İkiliyi görebilmek için sabahın erken saatlerde alışveriş merkezine gelen kalabalık, izdihama neden oldu. Söyleşiye katılan kişinin kadınlar hakkında sorduğu soruya "Kızların isterlerse yapamayacağı hiçbir şey yok" demesi dakikalarca alkış aldı.

DAKİKALARCA ALKIŞLANDI

Söyleşiye katılan genç kız, "Denizcilik bölümünde okuyorum. Ancak sınıfımızda herkes bize 'Neden bu işe kalkıştınız?' diye soruyor. Ne yapmalıyız?" deyince Özge Ulusoy, "Böyle bir soru mu kaldı artık? Ne demekmiş o... Kızların isterlerse yapamayacağı hiçbir şey yok" karşılığını verdi. Ulusoy'un bu sözleri dakikalarca alkışlandı.

"KENDİME YAKIŞANI GİYERİM"

Ünlü manken, modayı yakından takip ettiğini belirterek, "Şık giyinmek kendini, vücudunu iyi tanımaktır. Modayı yakından takip ederim ama kendime yakışan parçaları seçerim" sözleriyle, gençlere tavsiyelerde bulundu.

"TÜRKİYE GÜZELLERİ ESTETİKLİ OLABİLİR"

Özge Ulusoy, "Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in estetiği çok konuşuldu. Sizce güzellik yarışmalarında estetik şartı olmaması doğru mu" sorusu üzerine "Türkiye güzelleri estetikli olabilir, yakışıyorsa neden olmasın?" diyerek, Şevval Şahin'e destek verdi.

Haberin Devamı

"DÜNYANIN BİR NUMARASI GISELE BÜNDCHEN"

35 yaşındaki güzel, "Dünyadaki top modeller arasında gelmiş geçmiş en iyisi Gisele Bündchen" diyerek Brezilyalı yıldıza hayranlığını dile getirdi.