Gazete Vatan Logo

Oyunculuğa kolay alıştı

Hem oyunculuk hem de modellik yapan Simay Barlas Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle dikkat çekti. “Önceliğim oyunculuk” diyen Barlas “Eğer modellikte de güzel projeler gelirse değerlendiririm" diyor.

Oyunculuğa kolay alıştı

Hayat Bazen Tatlıdır nasıl gidiyor? Oyunculuğa iyice alıştınız mı, sevdiniz mi?

Set harika gidiyor. Gerçekten tüm ekip inanılmaz eğleniyoruz daha önce de bir dizide kısa bir rol almıştım ama bu dizide Gözde karakterinde kendimden çok şey buldum. O yüzden alışmam çok zor olmadı. Birce Akalay, Ufuk Özkan, Kanbolat Görkem Arslan gibi usta oyunculularla aynı ekipte olmak benim için büyük bir şans aynı zamanda da avantaj oldu.

Bu dizi oyunculuk anlamında ikinci projeniz mi? Bugüne gelene dek neler yaptınız?

Evet, daha önce bir dizide kısa bir rolüm olmuştu ama daha çok katalog çekimleri, reklam filmlerinde yer almıştım.

Oyunculuk yanında modellik de yapıyorsunuz. İkisini de eş zamanlı mı yürüteceksiniz?

Şu an için set çok yoğun geçiyor önceliğim tabii ki oyunculuk, modelliğe zamanım kalmıyor ama modellik de çok severek yaptığım bir şey tabii ki güzel projeler gelirse değerlendiririm.

Oyunculuğa yönelmeniz nasıl oldu?

Abim radyo televizyon mezunu ve okuduğu dönemde kısa metrajlı filmler çekip oynardı. O zamanlardan beri çok merak ederdim. Ailemden çok destek gördüm bu konuda.

Haberin Devamı

En büyük hayaliniz ne?

İyi bir sinema filminde rol almak, kendime oyunculuk adına yatırım yapmak istiyorum. Daha çok çalışıp daha iyi yerlere geleceğim. En büyük hedefim ödüller alan çok iyi bir oyuncu olmak. İleride sinema filmi ve tiyatroda oynamak istiyorum. Bence bu meslekte ilerlemek isteyen herkesin tiyatro tozunu yutması gerekiyor.

Aile terbiyesi alarak büyüdüm

Yaşınız küçük ama aşka karşı bakış açınız nasıl?

Yaşımdan dolayı çok fazla aşk tecrübem yok. İlişkide en önem verdiğim şey güven. Takıntı boyutundaki ilişkiler çok yorucu ve ağrılı. Hiçbir ilişki zorlama ile ilerlememeli ve biraz da olaylar akışına bırakılmalı. Gerekli durumlarda insan aşkına sahip çıkabilmeli.

Eğitim hayatınız nasıl gidiyor?

Eğitimli bir oyuncu olmak istiyorum. Eğitimin bu meslekte çok önemli olduğunu biliyorum. Oyunculuk hayatımda hep olacak ama bunun yanında mimarlık okumak istiyorum.

Sizi daha yakından tanımak gerekirse kendinizi nasıl tanımlarsınız?

Haberin Devamı

Çok duygusal ama bir o kadar da inatçıyım. Aşırı duygusal olmaktan çok hoşlanmıyorum. Çünkü olaylar karşısında birden duygusallaşıyorum. Genelde beni tanıyan ve gören herkes mütevazı bir kişiliğe sahip olduğumu söylerler. Aile terbiyesi alarak büyüdüm ve buna bağlı kalmaya çalışan biriyim bu özelliklerimi seviyorum. Şu aralar zamanım sadece okul ve sette geçiyor ama en sevdiğim şeylerden biri de alışveriş yapmak.

Kim gibi bir oyuncu olmak istersiniz?

Scarlett Johansson ve Jennifer Lawrence’ı çok beğeniyorum, müthişler.