Gazete Vatan Logo

Oyuncak Müzesi Sergisi Anadolu turnesinde miniklerle buluşuyor

Türkiye genelinde 1,6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, Oyuncak Müzesi Sergisi’ni Anadolu turnesinde miniklerle buluşturuyor.

Oyuncak Müzesi Sergisi Anadolu turnesinde miniklerle buluşuyor

Sepaş Enerji tarafından Oyuncak Müzesi Sergisi, 18 Ekim’e kadar Kocaeli Symbol AVM’de sergilenebilecek. Oyuncak Müzesi Sergisi, 20 - 29 Ekim tarihleri arasında Sakarya’da Sedirvan AVM’de, 31 Ekim - 12 Kasım tarihleri arasında Düzce’de Krempark AVM’de ve 14 - 26 Kasım tarihleri arasında da Bolu’da 14 Burda AVM’de sergilenecek.

Oyuncak Müzesi Sergisi’nin kurucusu şair - yazar Sunay Akın, serginin dört ile ziyaretiyle ilgili “Böyle bir istek Sepaş Enerji’den geldi. Bilginin daha çok insanla buluşması için, bu tür organizasyonlara ihtiyacımız var. Bir enerji firması olarak Sepaş Enerji sadece mekânları değil insanların beynini de aydınlatmak istiyor. Şu anda İstanbul Oyuncak Müzesi’nin bir kısmı burada sergileniyor. Dört ilde çocukların hayallerinin dünyası ile buluşturuyoruz. Yetişkinleri de çocukluklarıyla bir araya getiriyoruz. Sepaş Enerji’nin bu sergisini gezenler hem kendi çocukluklarını yeniden yaşayacaklar hem de çocuklarıyla çocukluklarını tanıştıracaklar. Bu yüzden duygu ve bilgi zenginliği anlamında bu bölgenin bir eksikliğini gidermiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı