Çukur’da deliren delirene

Pazartesi akşamı Çukur’da Yamaç delirdi. Çukur bu sezon bambaşka bir yola girdi. Bir yanda yaralarını sarmaya çalışan Çukur, diğer tarafta Karakuzular var. Şimdi bir de olaya Afganlar dahil oldu. Olaylar birbirini kovalıyor ama dizide adeta en iyi kim delirir yarışması var. Vartolu duruldu, Medet delirdi. Ama onun delirmesi kısa sürdü. Zaten Yamaç ve Cumali’nin delirme hızına yetişmek pek mümkün görünmüyor. Akşın ilk deliren oldu. Dizide deliren delirene... Bu bölüm Cem Karaca’nın Beni Siz Delirttiniz şarkısı eşliğinde Yamaç delirdi. Yakında bu dizinin adı Çukur’dan Deliler’e döner, demedi demeyin.

Çukur’da deliren delirene

3’te 3 Tarih başlıyor

Bu akşam TRT 1 ekranında yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Engin Altan Düzyatan’ın uzun süre sonra sunuculuk yapacağı, ekranların tek tarih temalı bilgi yarışmasının adı 3’te 3 Tarih. Hem Türk, hem de dünya tarihinden soruların olacağı yarışmada katılımcıların büyük ödülü kazanmak için 15 tane dört seçenekli soruya doğru cevap vermesi gerekiyor. Yarışmacılar arka arkaya gelecek 3 soruyu cevaplarken ihtiyaç halinde Prof. Dr. Tufan Gündüz’e başvurabilecek. Gündüz 3 farklı yöntemde yardım da bulunabilecek. Cevap şıklarından ikisini eleme, doğru cevapla ilgili ipucu verme ve soru değiştirme sistemleri... 3’te 3 Tarih, çarşamba ve perşembe akşamları TRT 1 ekranında olacak. Engin Altan Düzyatan tarih dizisinden tarih yarışmasına geçiş yaparak kariyeri için çok doğru bir hamle yapmış.

Haberin Devamı

Salkım İstanbullu Gelin’de

İstanbullu Gelin’i ne kadar severek izlediğimi sanırım artık herkes biliyor. Ama bu sezon ne yazık ki eski tadı alamıyorum. Sanki bizim dizi gitti, bambaşka bir dizi geldi. Dizinin müdavimi ne kadar arkadaşım varsa arayıp bana aynı yorumu yaptı. Fakat bu dizinin ben de kredisi çok yüksek. O nedenle her yeni gelişme heyecanlandırıyor. Cuma akşamı diziye konuk oyuncu olarak Yeşim Salkım dahil oluyor. Yeşim hem şarkıcılığını, hem oyunculuğunu, hem de insanlığını çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Diziye yeni bir soluk getireceğine inancım tam. Zaten diziye girdiği karakter Ülfet’in tüm karanlık sırlarını biliyor. Bunları açığa çıkarması halinde izleyici rahat bir nefes alacaktır. İstanbullu Gelin’e hoş geldin Yeşim.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR