Kadın’ın rejisine büyük alkış

Salı akşamı Kadın dizisi kalbime bir tornavida sokup çevirip durmuş gibi hissediyorum. Çünkü çarşamba sabahında da acı hala yerinde duruyordu. O kadar çok ağladım ki, gözümde bir damla yaş kalmadı.

Kadın’ın rejisine büyük alkış

Zaten sonunda da ağlamaktan bitap düşüp uyuyakalmışım. Ağlamak bir kıstas değil ama bu işte duygu anlatımının doğru olduğunu gösteriyor. Duygulara senaristin, oyuncunun ve yönetmenin doğru zamanda bastığını ve seyirciye geçtiğini gösteriyor. Sarp sonunda çocuklarına kavuştu. İşte o anda Nisan’ı canlandıran Kübra Süzgün o kadar gerçekti ki, zaten bizi kendimizden geçiren onun gözlerinde biriken yaşlar oldu. Bu işin senaryosuna ve oyunculuklarına diyecek bir şey yok ama bence en büyük övgüyü yönetmen Nadim Güç ve ekibi hak ediyor. Bu öyküye öylesine inanmışlar ki, dizinin her detayında bize gerçekliği sunmaya çalışıyorlar. Yönetmen tekniği gözümüze sokmuyor, kamerayı adeta gözümüz haline getirip duyguyu içimize işliyor. Herkesin emeğine sağlık, rejiye büyük alkış! Kadın bu sezonda çıtayı öyle yüksek bir yere koydu ki, aslında herkese “Duygu anlatmayı yapamayacaksanız dizi işine girmeyin” diyor.

Haberin Devamı

Kadın’ın rejisine büyük alkış

Merak ettiğim iki iş

Şu sıralar merakla başlamasını beklediğim iki iş var. Biri; İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in başrolünü oynadığı, Kanal D’de ekrana gelecek olan Muhteşem İkili, diğeri de Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz’ın başrolünü oynadığı, Show TV’de yayınlanacak olan Çarpışma. İkisi de polisiye... Biri aksiyon-komedi, diğeri aksiyon-dram. İkisinde de hikaye çok sağlam. Umarım karşı karşıya gelmezler.

Kadın’ın rejisine büyük alkış

Katil şaşırtmadı

Ufak Tefek Cinayetler son bölümünde Edip’in katilini açıklayacağını bize basın bültenleriyle bile bildirdiği için merakla ekran karşısına oturdum. Kadın’dan önce Ufak Tefek Cinayetler’i izledim. Fakat katilin kim olduğuna giden yol öyle tatsızdı ki, finalinde şaşırmadım. Katil Arzu’ymuş. Bize bir sezon boyunca en masum olarak gösterilen Arzu. Öyle ya, bu hikaye mazlumun zalime dönüşme hikayesini anlatıyor. O nedenle katilin Arzu çıkması da artık beni şaşırtmıyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR