Haksızlığa uğrayan reyting alıyor

Ekim ayı geldiğine, hava soğuduğuna göre artık televizyonun asıl dengesi ortaya çıkmaya başladı demektir. Yaz dizilerinin kan kaybetmeye başladığı, büyük abilerin “Çekilin bakalım, ben geldim” dediği dönemdeyiz. O nedenle de son zamanlarda diziler için sık sık “Yayından kaldırılıyor” haberleri duymaya başladık. Görünen o ki, bu sezon başlayan diziler arasında öne çıkan çok az dizi var. Seyirci geçen sezondan takip ettiği dizileri özlemiş. Şimdiye kadar başlayan diziler arasında Bir Zamanlar Çukurova ve Kızım iyi bir çıkış yakaladı. Ama ikisinin de rakipleri oldukça kuvvetli. Bir an bile boş bırakma şansları yok. Ay sonuna kadar yeni bir denge oluşur ekranda... Gidenlerin yerini yeni diziler doldurur. Fakat bir aylık süreçte ekranda tutan işlere baktığımızda reytingi haksızlığa uğrayanların yaptığını gördük. Bu ülkede herkes haksızlığa uğradığını düşünüyor, bu temayı işleyen dizide kazanıyor.

Kitaptan diziye

Ümit Ünker kısa bir süre önce Değer Odaklı Satış isimli bir kitap yazdı. Kitabı farklı kılan ise “Artırılmış Gerçeklik” teknolojisini okuyucuya sunması... Yani siz kitabı okumaya başladığınızda aynı anda akıllı cihazınız aracılığıyla sanal ortamı gerçek zamanlı olarak hissedebiliyorsunuz. Ünker bu kitapla Birol Güven’in dikkatini çekmiş ve şu anda Çocuklar Duymasın’da Havuç Emre’nin girişimci arkadaşını oynuyor. Ünker böylece satış bilgisini dizide herkese aktarıyor. Hayat sürprizlere gebe...

Haberin Devamı

Haksızlığa uğrayan reyting alıyor

Yarın başlıyor

1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, “Ulu Hakan” unvanı alan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının anlatıldığı Payitaht Abdülhamid, yarın akşam yeni sezonunu açıyor. Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Selen Öztürk, Hakan Boyav, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Kaan Turgut, Duygu Gürcan ve Emel Dede’nin rol aldığı diziye bu sezon Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Suavi Eren, Berke Üzrek ve Alay Cihan’da katıldı. Bu sezon daha güçlü bir çatışmayla ve özellikle de kadın çatışmalarıyla dikkat çekecek olan Payitaht Abdülhamid’i merakla bekliyorum. Abdülhamid’in gelişi cuma gününün dengelerini nasıl değiştirecek görmek lazım.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR