Onur Zuhal’i yendi

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz geçen sezonun en çok konuşulan gündüz kuşağı programları arasına adını yazdırmış ve TV8’i prime-time dışında izlenen bir kanal haline getirmişti. Pazartesi günü program yeni sezonunu açtı. Üstelik karşısında Zuhal Topal vardı. Gündüz kuşağının tecrübeli ismi Zuhal Topal format değişikliğiyle bu kez sofraya oturmuştu. Fox TV’de yeni sezonunu açtı. Onur Yemekteyiz’de, Zuhal ise Sofrada’ydı... Birbirlerinden farklı gibi görünse de birbirine benzeyen çok fazla ortak noktası vardı iki programın... Reytingler gösteriyor ki; izleyici seçimini Onur Büyüktopçu sunduğu Yemekteyiz’den yana kullanmış. Yani Onur Zuhal’i reytingde yenmiş. Aralarında çok ciddi bir fark var. İzleyici; zaten izlediği ve başarılı bulduğu bir programın benzerini mi izlemek istemedi, Zuhal Topal’ı bu formatta mı sevmedi, yoksa programın başladığı duyurulamadı mı onu cuma günü programın bir haftalık performansına baktığımızda göreceğiz. Ama görünen o ki, Yemekteyiz bu sezonda çok konuşulanlar arasına adını yazdıracak.

Haberin Devamı

Onur Zuhal’i yendi

Söz’ün tanıtımı çıktı

Haziran ayında oldukça vurucu bir sezon finali yapan Söz’ün yeni sezon tanıtımı pazartesi akşamı ekrana geldi. Yavuz’a yeni görevi açıklanmadan önceki halini izlediğimiz tanıtımda Deniz Baysal’ı da ilk kez gördük. Sadece bir bakışını izlememize rağmen Baysal’ın diziye yakıştığını düşünüyorum. Bu sezon bolca onu konuşacağımıza da eminim. Tanıtıma gelince; derdini anlatan ve yeni sezonun yol haritasında neler olacağını birkaç saniyede söyleyen bir tanıtım olmuş. Üçüncü sezonunu açmasına rağmen yorgun bir tavrı da yok Söz’ün. 17 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezonuna başlıyor.

Koyun Adaları Savaşı yarın ekranda

Siz de benim gibi belgesel izlemeyi seven biriyseniz yarın akşamı not edin. Savaş Karakaş ve ekibinin sualtı belgeselini yaptığı müthiş bir çalışma var. Osmanlı İmparatorluğu’nun denizlerdeki parlak zaferlerinden biri olan Koyun Adaları Savaşı’na ait kalıntılar tespit edilerek bilimsel incelemeleri yapılmış ve bu anları Karakaş kayıt altına almış. Türkiye karasularında ilk defa bu derinlikte bir arkeolojik çalışmaya imza atılmış. İşte bu büyük zaferin belgeseli 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yani yarın 23.00’te beIN İZ HD’de “Sudaki İzler” kuşağında yayınlanacak. Benim gibi meraklıları kaçırmasın derim.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR