Annenin dramı varsa reyting garanti!

Gümüş, Yer Gök Aşk, Karadayı, Kara Para Aşk, Karagül, Kara Yazı, Siyah Beyaz Aşk projelerinin hikaye ve senaryosunda imzası bulunan Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat yeni bir projeyle geliyor. Yapımını TİMS&B Productions’ın üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturuyor. Dizinin adı Gülperi. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri Gaziantep’te gerçekleşiyor. Gülperi; kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir annenin dramını anlatıyor. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak, kendi adını onların diline yeniden “anne” olarak kazımak için savaşan Gülperi’nin bu yolculukta en büyük destekçisi ise avukat Kadir karakteri olacak. Gülperi; Kadir’in desteğiyle karşılaştığı zorluklar karşısında ayakta kalmaya çabalayacak.

Annenin dramı varsa reyting garanti

Buraya kadar her şey bu projenin tutmasının neredeyse garanti olduğunu söylüyor. Konu annelik olunca bu ülkede akan sular duruyor. Eğer senaryo, reji ve oyunculuklar bir annenin gerçek dramına hizmet ediyorsa reyting garanti! Mesela Kadın dizisi... Bu projede de Kadın’ın mayası var. Fakat Kadın’da Özge Özpirinççi’nin bize sunduğu anne o kadar doğal, o kadar gerçek, o kadar bizden bir karakter ki onu sanki en yakınımızmış gibi kabullendik. Nurgül Yeşilçay da izleyiciye aynı doğallığı geçirebilirse tutmaması için hiçbir sebep yok!

Haberin Devamı

Serhat Kılıç sunacak

Ekranda çocukların olduğu yarışma programları her zaman çok tatlı ve eğlenceli oluyor. Onlardan biri de Kanal D’de ekrana gelen Çok Tatlı programı... Anne ve babaların, çocuklarının çeşitli durumlarda neler yapacağını tahmin ettiği programı Buse Varol sunuyordu. Ancak şimdi bir kan değişimine gidildi ve artık Serhat Kılıç sunacak. Kılıç’ın ekran enerjisi o kadar yüksek ki, programa çok şey katacağı aşikar. Çok tatlı Pazar 16.30’da Kanal D ekranında olacak.

İstanbullu Gelin’e Çakır katıldı

İstanbullu Gelin dizisine her gün yeni bir oyuncu katıldığı haberi geliyor. Önce Meral Çetinkaya, ardından Ahsen Eroğlu ve Nihal Yalçın’la bu sezon çok iyi bir sezonun bizi beklediğini zaten anlamıştık. Ama üstüne bir de Kaan Çakır’ın diziye katıldığı haberi geldi. Katılan karakterler yeni sezonda ne izleyeceğimiz hakkında da bazı ipuçları veriyor. Kaan Çakır, Okan Korkmaz karakterine hayat veriyor. Okan, Faruk’un bir zamanlar iş kurmasına yardım ettiği eski bir arkadaşı... Hikayeye buradan dahil olması sezon finalinde batmış olan Boran’lara yardım eli uzatacak yeni biri olacağını söylüyor. Bakalım eylüle kadar diziye başka kimler katılacak?
Açılışı BlacKkKlansman yapacak
22-30 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 25. Uluslararası Adana Film Festivali için geri sayım başladı. Bu yıl basın danışmanlığını Bavul Ajans’ın üstlendiği festivalden ilk haberler de gelmeye başladı. Festival iddialı bir açılış yapıyor. 70. Cannes Film Festivali’nde aldığı Büyük Ödül ile Oscar yarışına favori olarak giren ve bu yolda aylardır rakipsiz ilerleyen BlacKkKlansman festivalin açılış filmi oldu. Ku Klux Klan sorununun çok farklı bir boyutunu Ron Stallworth’ın anı kitabından perdeye taşıma hedefiyle yola çıkan filmde; John David Washington, Alec Baldwin, Adam Driver, Jasper Pääkkönen gibi isimlerin rol alıyor. Filmin yapımcıları arasında ise geçen sene “Get Out” ile En İyi Özgün Senaryo Oscar’ına ulaşan Jordan Peele de yer alıyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR