Dizi diyaloglarına “Off çok sıcak” cümlem karışıyor

Yaz dizilerine özel bir sevgim var, bunu her zaman, her yerde söylerim. Ama kış dizilerinin de yeri ayrı benim için... En önemlisi ekran karşısında soluksuz kalabilme sürem tabii ki! Hava serin olduğunda 140 dakikayı 5 defa, bilemedin 10 defa oflayarak geçiriyorum.

Dizi diyaloglarına “Off çok sıcak” cümlem karışıyor

Burada isyanım dizi sürelerine oluyor. Ama şimdi durum başka! Bu mevsimde dizi izlemek o kadar zor ki, sıcaktan yerimde oturamadığımı söyleyebilirim. Dizide oyunculardan çok benim “Off çok sıcak” diyaloğum hakim! Haç defa ofladığımı inanın ben de bilmiyorum. Bin, iki bin olabilir. Hiç abartmıyorum. Klimayı aç diyorsunuz duyuyorum. Klimayı açınca bu defa da hasta oluyorum. Anlayacağınız epey mızmız bir televizyon izleyicisiyim. O nedenle bir an önce hava serinlese de; İstanbullu Gelin, Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamit, Aşk ve Mavi, Çukur, Söz, Yasak Elma, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Avlu, Bizim Hikaye, Mehmetçik: Kut’ül Amare, Savaşçı, Jet Sosyete başlasın diye bekliyorum. Anladım ki, ben kışın battaniyemle dizi izlerken mutluymuşum.

Haberin Devamı

Bunlara belli ki yazın başlayıp sezona devam eden işler eklenecek. Erkenci Kuş, Ege’nin Hamsisi, Elimi Bırakma, Nefes Nefese, Meleklerin Aşkı, 4N1K İlk Aşk gibi... Kalk Gidelim zaten başladı, Çocuklar Duymasın’da bu ay start verecek. Bu dizilerden hangileri sezonu tamamlar, hangileri daha sezonun başında pes eder zaman gösterecek ama çoğunu ekim, kasım ayına kadar izleyeceğiz gibi görünüyor. Bunlara bir de eklenecek onlarca yeni dizi var. En iyisi ben fazla söylenmeyeyim. Bu yazıyı yazana kadar sıcağa mızmızlanıyordum, hepsini arka arkaya yazınca bu kadar çok diziyi nasıl izleyeceğim diye düşünmeye başladım.

Dizi diyaloglarına “Off çok sıcak” cümlem karışıyor

Koca Koca Yalanlar başlıyor

Kanal D’de pazartesi akşamı yeni bir dizi başlıyor. Adı Koca Koca Yalanlar. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide; Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy, Tuğçe Karabacak başrolleri paylaşıyor. Gül Abus Semerci’nin senaryosunu kaleme aldığı, Burcu Alptekin ve Osman Taşçı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi; Müjgan ve Ahmet’in evliliklerini yanlış okumasının mizahını ekrana taşıyacak. Üç çocuk annesi olan Müjgan, kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet’in evliliği, Ahmet’in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan’ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler. Kadınlar ve erkeklerin ilişkiye bakış açılarını anlatan işler her zaman ilgi çeker. Tanıtım oldukça keyifli görünüyor. Eğer dizinin içeriği de klişeyi güncellemiş ve çağa uydurmuşsa izleyicinin yüzünü güldürecektir.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR