Gelin ve kaynanaları birbirine düşürecek

Zuhal Topal, Fox TV’de program yaparken son anda rotasını Star TV’ye kırmış ve kanalını zor durumda bırakmıştı. Bu olay Fox ve Star TV’nin arasının açılmasına sebep olmuş, hatta genel müdürleri arasında mahkemeye uzanan bir sürece kadar gitmişti. O dönem bu gerginlikten faydalanmaya çalışan çok isim olmuştu. Projesini Star’a sunanlar “Fox çok istiyor ama ben sizinle yapmak istiyorum” derken, Fox’un kapısını çalanlar ise “Star bu projeye çok güveniyor, istiyor ama ben sizinle olmak istiyorum” diyordu. Zaman her şeyin ilacı. O köprünün altından çok sular aktı ve her şey normale döndü. Bu sektörde herkesin öğrenmesi gereken çok önemli bir şey var. Bu sektörde küslükler uzun sürmez. Gelelim bu uzun girizgahın nedenine... Efendim Zuhal Topal yeni yayın döneminde Fox TV’de yeni bir programa başlıyor.

Oyunculuğu değil sunuculuğu tercih etti

Yapımcılığını Dual Yapım’ın üstlendiği, birçok ülkede yayınlanan ve dünyaca ünlü format şirketi Global Agency’ye ait Momsters isimli yarışma formatıyla Zuhal Topal ekranda olacak. Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yarışmada gelin ve kaynanaların yemekleri yarışacak. Hani erkekler eşlerine “Annemin yemekleri senden daha güzel” ya da “Sen annemden daha güzel yemek yapıyorsun” der ya; işte bu yarışma bu gerçeği ortaya çıkaracak. Bir yandan sohbet, gelin kaynana dedikodusu sürerken nefis yemeklerde yapılacak. Çekimler haftaya başlıyor. Bayramdan sonra program Fox ekranında olacak. Zuhal Topal bence şahane bir oyuncu ama uzun süredir oyunculuk yerine sunuculuğu tercih ediyor. Onun da altından şahane bir şekilde kalkıyor. Eminim bu programla da çok ses getirecek. Topal önce insanları evlendirdi. Şimdi kaynanalarıyla yemeklerini test edecek ve gelin ve kaynanaları birbirine düşürecek.

Haberin Devamı

Kanal D formatlarıyla başladı

Kanal D yaz döneminde format denemelerine başladı. Umarım bu formatlarıyla başarılı olur ve ekranda dizilere alternatif programlar izleriz. Pazartesi akşamı Eser Yenenler’in sunumuyla “Şöhret Kafası” başlamıştı. Yarın akşam ise Behzat Uygur’un sunumuyla “Yaşım Kaç” start verecek. Yarışmanın konsepti aslında çok basit. Yarışmacılar hiç tanımadıkları kişilerin yaşlarını tahmin etmeye çalışacaklar. Ama sunucu Behzat Uygur olunca ortaya birbirinden renkli görüntüler çıkacak. Tanıtımlarında sadece kahkahaları duyduk. Şu sıralar gülmeye çok ihtiyacımız var. O nedenle hazır olun, yarın akşam epey güleceğiz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR