Rusya’da Kaan izdihamı

Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Emir Kozcuoğlu karakteriyle Türk televizyonlarının unutulmaz kahramanlarından birine imza atmıştı Kaan Urgancıoğlu. Yani biz Türk televizyonları için zannediyormuşuz. Çünkü Urgancıoğlu’nun tüm dünyadan ciddi anlamda seveni var.

Rusya’da Kaan izdihamı

Bana her gün onlarca ülkeden Kaan’a ulaştırmamı istedikleri mesajları ileten insanlar mail atıyor. En çok Rusya’da Kaan’ın yaşadığı izdihamı Türk medyasında görmedikleri için şikayet aldım bu sıra... İngilizce, İspanyolca, Arapça, Rusça gibi dillerde gelen mailleri başta çok ciddiye almadım. Malum İngilizce dışında diğer dilleri de bilmiyorum. Sonra onlar Türkçe’ye çevirip yollamışlar. Bize söylemediklerini bırakmıyorlar. Çok güzel fotoğraflarda göndermişler. Kaan Urgancıoğlu, Seçkin Özdemir, Bora Cengiz, Sarpcan Köroğlu ve Kerem Bürsin’in katıldığı Rusya’daki Brezilya-Sırbistan maçının detaylarını

araştırınca öğrendim.

Otelin önünde kamp kurmuşlar

Urgancıoğlu’nun hayranları otelin önünde kamp kurmuş, sokakta yürümekte zorlanmış. Kimseyi kırmayıp hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdiği için çok fazla gezme fırsatı da bulamamış. Şahane bir şey değil mi? Sen Türkiye’de bir dizi yap ve hayranların başka bir ülkede otelinin önünde kamp kursun.

Haberin Devamı

Kara Sevda’dan sonra ekrana ara veren Urgancıoğlu bir Amerikan yapımında rol aldı. Bir süre de Amerika’da kaldı. Onun da detaylarını yakında öğrenip yazacağım. Şimdi Türkiye’de ve yeni projesini seçmek için senaryo okuyor. Ben Kaan Urgancıoğlu’nu hem insan olarak, hem de oyuncu olarak çok severim. Umarım bir an önce yine güzel bir diziyle, bambaşka bir karakterle karşımızda olur.

DİĞER YENİ YAZILAR