Selami Şahin müzikal oluyor

Yeni kuşak Selami Şahin’e ne kadar hakim bilmiyorum ama benim 20’li yaşlarımın en ünlü sanatçılarındandır. Sevda üstüne o kadar güzel şarkıları vardır ki, hepimizin diline pelesenk olmuştur.

Selami Şahin müzikal oluyor

Bir dönem aşk onun şarkılarının sözleriyle anlatılmıştır. Şarkılarında ne kadar imkansızlığı, acıyı anlatsa da ben onu hep güleryüzüyle hatırlarım. Çok güzel bir kahkakası vardır mesela… Gülerken gözlerinin içi güler. Müzisyenlikte bir deryadır. Hala dinlediğim bazı şarkıların da ona ait olduğunu öğrendiğimde şaşırıyorum. İşte “Yazılmamışı yazmak, yapılmamışı yapmak için gayret sarf ediyorum” diyen Şahin yine bir yeniliğe imza atıyor. Kedi Sahne Sanatları katkılarıyla Lider Entertainment’ın yapımcılığını, Velhan Çantay’ın proje danışmanlığını, Yavuz Hakan Tok’un yazarlığını ve Damla Cercisoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği “Bir Selami Şahin Müzikali-Seninle Başım Dertte” geliyor. İlk gösterimi 20 ve 21 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park gerçekleşecek müzikalde; Toprak Sağlam, Lider Şahin, Suna Keskin, İsmail Düvenci, Hakan Altıner, Burçin Bildik, Elhan Tok, Cenk Tunalı, Anıl Yülek, Öncil Aktarıcı rol alıyor.

Haberin Devamı

Tatil yörelerinde sahnelenecek

Türkiye’de ilk defa bir sanatçının şarkılarından oluşan müzikalin Abba ve Queen gibi müzikallerin bir benzeri gibi olması hedefleniyor. Gelelim konusuna; Neriman annesinin şöhret olması için baskı yaptığı ve bu nedenle şehir şehir gezip şarkıcılık yapan biridir. İstanbul’da çalıştığı mekanda taksi şoförü İbrahim’e gönlü kayar. Bu masum aşkın önünde aşılmaz engeller vardır: İbrahim’in herkesten sakladığı sırrı ve Neriman’ın şöhret basamaklarını bir bir tırmanması... Müzikal 80’li yıllara özgü bir tarzı, canlı orkestrada Selami Şahin şarkılarıyla işliyor. 20-21 Temmuz’daki İstanbul gösteriminden sonra “Bir Selami Şahin Müzikali-Seninle Başım Dertte” müzikali; Antalya, Alanya, Bodrum, Kuşadası, Çeşme, Altınoluk, Ayvalık ve Bursa’da sahnelenecek. Belli ki bu yaz tatil yöreleri Selami Şahin’le müziğe doyacak.

Yasak Elma zirvede ama neden?

Ajans Press haziran ayında en çok konuşulan dizilerin listesini göndermiş. Yasak Elma 220 habere konu olarak en çok konuşulan dizi olmuş. Maalesef bu kadar çok haber olmasının ardında dizinin başarısı yatmıyor. Başrol oyuncusu Talat Bulut’un sette kostüm asistanı olarak çalışan genç kızı taciz ettiği iddiası Yasak Elma’yı zirveye taşımış. Onu Diriliş Ertuğrul dizisi takip ediyor. O da 211 habere konu olmuş. Sezon finaliyle konuşulmasının dışında maalesef o da kötü iki haberle gündeme geldi. İlki daha önce dizide rol alan Arda Öziri’nin bir motosiklet kazasıyla hayatını kaybetmesiydi. İkincisi ise Diriliş Ertuğrul’un dekorlarının da bulunduğu Beykoz Kundura Fabrikası’nın yanması… Çukur 192 haberle üçüncü olmuş. Onun bu kadar çok haber olmasının ardından ise sezon finalinde Tohum Otizm Vakfı yararına düzenlediği gece yatıyor. Şahane bir geceydi ve tüm gelir Tohum Otizm Vakfı’na bağışlandı. Kaç kere haber olduğunuz değil nasıl olduğunuz her zaman daha çok önem taşır. Dizilerin başarılarıyla gündemde kalması dileğiyle…

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR