Çok heyecanlı bölümler geliyor

Her dizinin en güzel tarafı ilk bölümüdür. Hikayenin nasıl başladığını ve koca bir sezon bize ne anlatacağını vaat eder. Fakat en keyifli bölümü şaşırtıcı sezon finalidir. Sen bütün sezon izlersin, bazılarına kızarsın, senaryoya, oyuncuya küfrettiğin anlar olur. Ama sezon finalinde aslında izlediğin her şeyin bir oyun olduğuyla yüzleşirsin. İyiler kötü olur, kötüler iyi...

Çok heyecanlı bölümler geliyor

İşte bu şaşırtmaca oyununu ben çok seviyorum. O nedenle siz siz olun bu haftalarda “Artık dizi izlemekten sıkıldım” demekten vazgeçin. Çünkü düğümlerin çözüme kavuşacağı bölümleri izleyeceğiz. O kadar emek verdik, bakalım olaylar nereye bağlanacak? Ama bir dizi var ki finalini ciddi anlamda merak ediyorum. Şaşıracağım için değil, şu anda o günleri hatırlamaya ihtiyacımız olduğu için... Vatanım Sensin’den bahsediyorum. Bu sezon reytingleri düşse de, senaryo artık kendini tekrar etse de finalde düşman bu topraklardan temizlenecek ve Türkiye Cumhuriyeti kurulacak. Ben de finali heyecanla izleyeceğim.

Huzurlu uyu Arda!

Aşkın Bedeli dizisinin setinde program çektiğimde tanışmıştık Arda Öziri’yle... Mesleğini yapmak isteyen, güler yüzlü ve eğlenceli biriydi. Aslında ben onu müzisyen tarafıyla da biliyordum. Artık eskisi gibi müzik yapmadığını anlatmıştı. Diziden sonra uzun bir ara verdi, daha sonra karşımıza Diriliş Ertuğrul dizisinde Göktuğ Bey karakteri olarak çıktı. Göktuğ karakteri diziden ölerek ayrılınca Arda’dan haber alamaz olduk. Dün sabah haber sitelerinde resmini gördüm. Acaba hangi diziye girdi diye tıkladığımda acı haberle karşılaştım. Arda Öziri, maalesef geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. İnanılmaz üzgünüm. Huzurlu uyu Arda, mekanın cennet olsun.

Haberin Devamı

Komediler olsa...

Bu yaz ekranda daha çok komedi ve romantik komedi dizileri izleyeceğiz. Sadece Fox TV’de 4N1K gençlik dizisi boşluğunu dolduracak. Kış ekranında komediye hasret kalan izleyiciler bu yaz bu özlemi giderecekler. Keşke sezonda da hepimizin keyifle izlediği, hem Tüm Kişiler’i hem de AB’yi alabilen birkaç komedi dizimiz olsa!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR