Seyirci gerçek hikayeleri istiyor

Mayıs ayı geldiğine göre gelecek sezonun hazırlıkları şimdiden başladı. Kanalların gelecek sezon için daha az dizi yayınlayacağı konuşulsa da bence durum tam tersi olacak. Eylül ayında zaten çok fazla yeni dizi hazırlığı olmayacak. Daha önce de yazdığım gibi zaten devam eden çok fazla dizi var. Ancak kanallarda şimdiden hummalı bir çalışma var, olmalı da!

Seyirci gerçek hikayeleri istiyor

Çünkü değişen bir dünyada yaşıyoruz. Eski gelenekler yerini yeni alışkanlıklara bırakıyor. Seyircinin beklentileri de değişiyor. O nedenle her kanal hazırlığına başlarken bazı noktalara dikkat etmeli! Seyirci bu sezon gerçek hikayeleri talep ediyor. Aile olmanın kutsallığını, kadın hikayelerini, melodramları görmek istiyor. Tabii ki erkek hikayelerine ilgi devam edecek. Ancak ekranda yeteri kadar devam eden proje var. Bireysel talebim; dönem dizilerinden de sıkıldım. Günümüz hikayelerini, zamanın dertlerini de izlemek istiyorum! Bu yıl yeni sezon dizileri kasım, aralık, ocak ve şubat aylarında başlar. Kısacası meşhur eylül sezonu bu yıl kasım ayına yerini bırakır.

Haberin Devamı

Tolgshow temmuzda ekranda

Tolga Çevik’i ekranda yıllardır izliyorum. Adı, kanalı değişse de izlediğim şovda eğlendiğim anların sayısı oldukça fazla ama bazen kendisini tekrar ettiğini düşündüğüm zamanlar oluyor. Bu da çok normal, çünkü tam 11 yıldır ekranda. Her şeyden bu kadar çabuk sıkıldığımız bir dünyada 11 yıl ekranda ve sahnede kalmayı başarmak gerçekten alkışlanacak bir durum! Ben bugüne kadar Tolga Çevik’in canlı performansını hiç izlememiştim. Pazartesi akşamı Zorlu PSM’de çekilen Tolgshow’u izlemeye gittim. 25 Film’in yapımını, Fırat Parlak ve Koray Şahin’in yapımcılığını üstlendiği şov ekranda sezon finalini yaptı ama çekimleri devam ediyor. Benim izlediğim bölüm temmuz ayında Fox TV’de ekrana gelecek. Hava sıcak, ekranda Tolgshow yokken salon tıklım tıklım doluydu. Biletleri aylar önceden tükeniyormuş. Şov tam saatinde başladı ve “arkadaşım” Tolga Çevik ve “yönetmen” Fırat Parlak atışmaya başladı. Karşılıklı atışmadan da bize kahkahalar kaldı. Ekranda Tolga Çevik’i izlemek güzel ama fırsatınız varsa bence canlı performansını kaçırmayın derim. Alın teri, kıvrak zeka, sansürsüz espriyi izlemek bambaşka oluyormuş. Tolga Çevik 11 yıldır ekranda ama bu enerjisiyle uzun yıllar daha ekranda olacaktır, olmalı da!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR