Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye’nin kalbi en güzel babası olmuş

Adam yakışıklı, adam star, adam bir işte oynayacağını söyleyince arkasından gelen ciddi bir kitlesi var. Bir dizide rol aldığında sadece baksa bile onu izleyecek milyonlar var. Fakat o durmuyor, kendi sınırlarını zorlamak için mücadele ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ’dan bahsediyorum. Aşk-ı Memnu’dan sonra Ezel’de canlandırdığı Sekiz’le hepimizi şaşırtan, Kuzey Güney’de salon beyefendisinden mahalle delikanlısına dönüşen, Kurt Seyit ve Şura’da asker, Cesur ve Güzel’de babasının intikamı için savaşırken aşka düşen bir adamı oynadı. Televizyonda izlemesine izliyorduk ama bir sinema filminde ne yapacağı merak konusuydu. Salı akşamı başrolünü oynadığı Hadi Be Oğlum’un galası vardı. İşte orada bir işe inandığında onu nasıl sahiplenip, sırtlandığını gördük.

Kıvanç Tatlıtuğ  Türkiye’nin kalbi en  güzel babası olmuş

Ağlama rekoru kırdım

Yapımcılığını 25 Film ve Fox TV’nin üstlendiği Hadi Be Oğlum filmi yarın vizyona giriyor. Hikayesini Fırat Parlak’ın kaleme aldığı, senaryosunu 25 Film senaryo ekibinin yazdığı filmi Bora Egemen yönetiyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Alihan Türkdemir, Büşra Develi, Yücel Erten, Feridun Düzağaç başrolleri üstleniyor. Film Kaş’ta tekneci olan Ali’nin hayatını oğlu Efe’ye adamasını konu ediniyor. İletişim sorunu olan Efe, diğer çocuklardan farklıdır. Hayatında hiç konuşmamış, hatta babasının gözüne bir kez bile bakmamıştır. Ali’nin tek derdi ise oğlunun onu anladığını bilmek, bir kez gözüne baktığını görmektir. Filmin bu kadar küçücük bir hikayesi var işte ama Kıvanç Tatlıtuğ ve Alihan Türkdemir öyle güzel oynamışlar ki, o küçük tekne, o baba oğul arasındaki ilişki kalbinize ağır geliyor. Baba olmanın ne demek olduğunu iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Sanırım filmde ağlama rekoru kıranlardan biri benim! Zaten Kıvanç Tatlıtuğ ağladı, ben ağladım. Türkiye’nin hem en güzel, hem de en güzel kalpli babası olmuş Kıvanç Tatlıtuğ Hadi be Oğlum filminde... Alihan Türkdemir sen nasıl bir oyuncusun! Bu yaşta bu yetenek nasıl olabilir dedirtiyor. Hadi Be Oğlum yarın vizyonda! Yeteri kadar güldük, şimdi sıra oğlunun bir kez bakışını görebilmek için dünyaları verecek bir babanın güzel kalbini izlemekte derim. Mutlaka izleyin!

Haberin Devamı

Kadın’ın fendi Eşkıya’yı yendi

Haberin Devamı

Reyting listesinde büyük şokların yaşandığı dönemlerden geçiyoruz. Sen Anlat Karadeniz’in Diriliş Ertuğrul’u tahtından devirmesinden sonra, Kadın dizisi Eşkıya Dünyayı Hükümdar Olmaz’ın yerinden etti. Aslında birkaç haftadır bu düzen böyle devam ediyordu ama bu bölüm önemliydi. Kadın’da Sarp’ın ne olduğu ortaya çıkacaktı. Sonuç Kadın Eşkıya’nın tahtına oturdu. Anlaşılan o ki, değişen denek gruplarında kadın izleyici kumandayı erkeklerin elinden almaya başladı.

DİĞER YENİ YAZILAR