Star’dan 4 yeni dizi geliyor

Star TV’den dört yeni dizi tanıtımı geldi. Pazartesi akşamı Söz’le zirveye oturan, salı akşamları Ufak Tefek Cinayetler’le ikincilik merdiveninde duran Star TV, 28 Şubat Çarşamba akşamı Börü’yle yarışa katılacak. 6 bölümlük bir mini dizi olan Börü, tanıtımıyla ciddi bir merak uyandırdı. Film tadında bir iş izleyeceğimizin de sinyalini verdi. Siyah İnci finaliyle birlikte Star TV, perşembe akşamına ya Avlu ya da Nefes Nefese’yi koyacak. Avlu’nun tanıtımı inanılmaz vurucu olmuş. “Bir avluya kaç ömür sığar?” sloganıyla yola çıkan işte Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray dikkat çekiyor. İlk bölüm soluk almadan izleyeceğime eminim.

Star’dan 4 yeni dizi geliyor

Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız’ın rol aldığı Nefes Nefese, tanıtımıyla yeni ve zorlu bir tür olacağını gösterdi. Benim için merak uyandıran bir dizi tanıtımı olmuş. Özellikle Uğur Yücel’i sert karakterlerde izlemeyi çok seviyorum.

18 Şubat Pazar akşamı ise Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete başlıyor. Birsel’in kalemini çok özlediğimiz için bu dizinin ilk bölümüne bakacağımız çok aşikar! Aile Arasında’yla yüzümüzü güldüren bir filme imza atan ve hedef yükselten Birsel’in Jet Sosyete’de de aynı hedefi taşıyacağına eminim. Ancak tanıtımda bize eski bir diziyi anımsatan bir duygu var. Jet Sosyete tanıtımı Türk Malı’na fazlasıyla benziyor. İçeriğinin çok farklı olacağı belli ama tanıtım ne yazık ki yeni bir dizi tadı vermedi. Star TV, dört yeni diziyle ekranın dengesini bozmak için yola çıkıyor. Bakalım, bu zorlu yarışta kazanan hangi kanal olacak?

Haberin Devamı

Star’dan 4 yeni dizi geliyor

Hafta sonunun şampiyonu SurvIvor oldu

Cumartesi akşamı TV8’de bugüne kadar izlediğimiz Survivor’ların en iddialısı başladı. Ünlüler ve Gönüllüler bu sezon çok olay olacağının sinyalini daha ilk bölümden verdi. Sonuç yanıltmadı. Zaten geçtiğimiz hafta Survivor’ın dizilerin tahtını alacağını yazmıştım. Survivor Tüm Kişiler’de 12.33 reytingle, AB’de 10.59’la zirveye yerleşti.

Bu yıl daha sert oyunların olacağını da ilk bölümden izledik. Hakan Hatipoğlu’nun Ünlüler Takımı’ndan Gönüllüler’e geçmesi ilk bölümün konusuydu. Hakan’ın orada olması dengeleri değiştirebilir. Nihat Doğan’ı ilk bölümde fazla tutuk bulduğumu söylemeliyim. 2011’de yarıştığı Survivor’da öyle iddialıydı ki, özellikle özlü sözleriyle çok konuşuluyordu.

Haberin Devamı

Bu defa ağabeyliğe soyunmuş, daha sakin bir Nihat vardı. Umarım gelecek haftalarda hırslanır.

İki defa şampiyonluğu tatmış Turabi adanın en kendine güvenli kişisiydi. Neler yaşayacağını adım adım biliyor ve ona göre davranıyor gibiydi. Survivor sezonu açıldı. Bu kez en büyük yenilik; iyi ve kötü ada için yarışacak olmalarıydı. Yani kazanan takım şartları daha iyi olan adada yaşayacak. Şimdilik hafta sonunun şampiyonu belli, ancak ilerleyen zamanlarda reyting tablosunda büyük kapışmaya şahit olacağız.

DİĞER YENİ YAZILAR