Beyaz eğlenceli bir açılış yaptı!

Beyaz Show izlemek benim için bir gelenek halini aldı. Olmadığında kendimi eksik hissediyorum. O nedenle 27 Ekim’de geri dönüşüne mutlu oldum. Üstelik güzel bir açılış yaptı. Konukları Acun Ilıcalı, Simge Sağın, Özge Gürel ve Murat Yıldırım’dı. Acun Ilıcalı deplasmandaydı ama dimdik durdu. Beyazıt’ın tüm soru paslarını aldı, göğsünde yumuşattı ve topu taca attı. Beyaz’la Göz Göze skeci eğlenmek için çekilmişti ama gerçekti. Şeyma Subaşı’nın ev hali adlı skeç, eğlenceliydi ama Şeyma Subaşı’na yöneltilen eleştirilerle de dalga geçiyordu. Ezcümle; Beyaz Show yeni sezonunu yüzümüzü gülümseterek açtı. Umarım tüm sezonu çok tekrara düşmeden geçirir.

İlk Öpücük’ü izleyin

Özge Gürel Kiraz Mevsimi’nde tanıştığım ve kısa sürede hayatımın vazgeçilmezleri arasına giren, enerjisiyle insanı etkileyen, öğrenme açlığıyla insanı şaşırtan, hep daha iyisini yapabilmek için çabalayan genç bir oyuncu. Bir de öyle güzel kalbi var ki, asıl onunla tanışmak bir ayrıcalık. Dolunay dizisinde Nazlı olarak harikalar yaratıyor. Şimdi de ilk sinema filmi İlk Öpücükle karşımızda... 50 İlk Öpücük filminin uyarlaması olan filmde Özge, Bahar karakterine hayat veriyor. Her güne aynı gün olarak başlayan Bahar’ı öyle güzel bir yerden yorumlamış ki, keyifli bir film çıkmış ortaya... Eğer aşka olan inancınız artsın istiyorsanız İlk Öpücük’ü izleyin derim.

Haberin Devamı

Stil Avcıları bugün başlıyor

Moda yarışmaları son yılların en çok rağbet gören programları arasında yer alıyor. Benim gibi modayla hiç ilgisi olmayan biri de birkaç tüyo öğreniyor bu programlardan... Bugün Fox TV’de yeni bir moda programı başlıyor. Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Hakan Akkaya ve Demet Şener var. Erez ve Akkaya’yı daha önce bu tip yarışmalarda izlemiştik ama Demet Şener’in nasıl olacağını açıkçası merak ediyorum. Stil Avcıları’nda büyük bir malikanede, üç jüri üyesi, iki rakip takım, stil olmak için yarışan 10 genç kız olacak. Her cuma bir genç kız stil seçilecek ve bir çanta dolusu para kazanacak. Stil Avcıları’nın Yıldızlar Takımı’nda Şebnem Schafer ve Fatoş Seğmen olacak. Melekler takımında ise mida ikonu olmak isteyen on genç kız yarışacak. Bakalım, Türkiye’nin yeni moda ikonu kim olacak?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR