Cennet’in Gözyaşları’nda farklılık yoktu

Cennet’in Gözyaşları’nda farklılık yoktu

Nur topu gibi bir Kore uyarlamamız daha oldu. Tears of Heaven atv ekranlarında dizi oldu. Süreç Film-Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını, Not Defteri’nin senaryo uyarlamasını, Alp Yenier’in müziklerini, Sadullah Celen’in yönetmenliğini üstlendiği Cennet’in Gözyaşları, pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Berk Atan, Esra Ronabar, Almila Ada, Yusuf Akgün, Zehra Yılmaz, Şencan Güleryüz, Hazım Körmükçü, Ebru Nil Aydın, Çiçek Acar, Süeda Çil, Ebru Destan, Sude Nur Yazıcı, Oktay Çubuk, Güler Ökten ve Ali İpin’in rol aldığı dizi Tüm Kişiler’de 3.31 reytingle 5’inci, AB’de 2.57’yle 8’inci, ABC1’de 3.10’la 7’nci oldu. Öncelikle son derece klişe bir konusu olmasına rağmen ilk bölümün akıcı olduğunu itiraf etmeliyim. Az sonra ne olacağını bile bile izledim diziyi. Bu da yönetmen Sadullah Celen’in başarısı... Dizi Cavidan’ın doğum sahnesiyle başladı. Çocuğunu bırakıp giden Cavidan’ın yılın iş kadını seçilmesiyle de devam etti. Ancak adı Arzu olmuştu ve Melisa adında bir kızı vardı. Üstelik Cennet’i doğurup kaçan Cavidan yerine Melisa’ya fazlasıyla düşkün bir anneydi bu kez Arzu. İstediği hayata kavuşmuştu, başarılıydı ama mutsuzdu. Dizinin diğer aksı ise Melisa’nın Cennet’le savaşıyla geçti. Cennet’in Melisa’nın aile şirketinde çalışmaya başlamasıyla yeni bir durum başladı. Melisa Selim’e tutkundu ama Selim’in gözü Cennet’teydi. Finalinde ise Arzu Cennet’in kızı olduğunu anladı ve onu şirketinden kovdu. Anlayacağınız, bir Kore uyarlaması olmasına rağmen bugüne kadar yüzlerce kez izlediğimiz dizilerden hiçbir farkı yoktu. Oyunculuklar iyiydi ama konu ne yazık ki izleyici için yeni değildi. Kabul ediyorum, klişe candır ama farklı anlatıldığında kıymetlidir. Ne yazık ki, Cennet’in Gözyaşları’nda farklılık adına bir şey yoktu. Bundan sonra da yükselmesi için senaryo ekibinin elindeki formata biraz takla attırması gerekiyor. Herkesin emeğine sağlık!

Haberin Devamı

Cennet’in Gözyaşları’nda farklılık yoktu

Çukur’u bekliyorum

Bu sezon merakla beklediğim dizilerin başında Çukur var. Kod adı Aras’tı. Sonunda karar verilmiş ve adı Çukur olmuş. Pazartesi akşamı Show TV’de ilk tanıtımı yayınlandı. Fazlasıyla İçerde’ye benzetsem de yine de merak uyandırdı. Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal’ı gördüğüm anda da bir an önce başlasın diye heyecanlanmaya başladım. Çukur pazartesi akşamları ekrana gelecek. Kırgın Çiçekler, İsimsizler ve Kayıt Dışı’nı zorlayacağı aşikar. Pazartesi akşamının yarışı Söz ve Çukur arasında geçecek gibi görünüyor. Hadi hayırlı olsun!

Haberin Devamı

Babamın Günahları tanıtımı yayınlandı

Başrollerini Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in oynadığı Babamın Günahları dizisinin ilk tanıtımı Pazartesi akşamı Star TV’de yayınlandı. Tanıtımda baba ve kızın “Beni bırakma” adlı diyaloğunu izledik. Hiçbir şey anlamadık. Umarım ikinci tanıtımda dizinin ne anlattığına dair ipuçları olur. Kore versiyonunu izlediğim ve senaryosunu tesadüf eseri okuma şansım olduğu için ben ne anlattığını biliyorum. Fakat keşke ilk tanıtımda bu iddialı yapımın içinde aşk, aksiyon, polisiye barındırdığını görseydik. Çünkü içinde türleri barındıran bir iş izleyeceğiz.

Haberin Devamı

Cennet’in Gözyaşları’nda farklılık yoktu

DİĞER YENİ YAZILAR