Atv’nin yeni sezonunda neler var?

Bayram telaşı başladı ama ekranlarda asıl telaş yeni sezonda neler olacağı... Daha önce Star TV ve Show TV’nin yeni sezonunu açıklamıştım. Bugün sıra atv’nin menüsünde... Bence bu yılın en şanslı kanalı atv. Çünkü yüksek reytinglere imza atan üç dizisi var. Kırgın Çiçekler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Aşk ve Mavi... Buna yazın başlayan Kanatsız Kuşlar’da eklenince dört dizisi oluyor. O nedenle eylül sezonuna iki yeni diziyle “Merhaba” diyecek atv. Pazartesi akşamları yoluna Kırgın Çiçekler’le devam ediyor. Bir yaz dizisi olarak başlayan ve üçüncü sezonuna devam kararı alınan Kırgın Çiçekler’in başarısını alkışlamak lazım. Kolay değil, yaz dizisinden sezonda başlayan ve yorulmamış dizilerle yarışa girmek... Yeni sezon tanıtımı Kader, Eylül ve Cemre’nin cenazesiyle başladı. Songül’ün Meral’i suçladığını, Meral’in ise vicdan azabı çektiğini gördük. Kızların ölüp ölmediğini yeni bölümde göreceğiz. Ayrıca bu sezon en acılı Kırgın Çiçekler izleyeceğimize dair ciddi tüyolar aldım. Kırgın Çiçekler Söz, Aras, İsimsizler gibi rakipleri arasında kadın izleyici için hâlâ çok büyük bir alternatif olarak karşımızda duruyor. Salı akşamları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam ediyor. Zirvede salı akşamları bu dizinin adı yazıyor. Üçüncü sezonuna devam eden dizinin bu yılda aynı etkiyle devam edeceği aşikar. Zira hem kadın, hem de erkek izleyici Hızır ve Meryem’i seviyor.

Haberin Devamı

Seven Ne Yapmaz Güllü’ye benziyor

Atv çarşamba akşamı yeni dizi Seven Ne Yapmaz ile başlıyor. MF Yapım’ın yapımcılığı üstlendiği romantik komedi türündeki dizide; sorumsuz Ozan’ın sorumluluk abidesi Nazlı’ya aşkı anlatılıyor. Babası tarafından adam olması için köye gönderilen Ozan, köydekilerin gözbebeği Nazlı’yı gözüne kestirir. Tesadüf bu ya; Ozan bir gün banyodan çıkan Nazlı’yı çıplak görür ve halasının “Siz evlenmek zorundasınız” zorlamasıyla düğün günü İstanbul’a kaçar. Köylülerde namusuna laf edince Nazlı Ozan’ı vurmak için İstanbul’un yolunu tutar. Ancak aşkından onu vuramaz. Üvey kardeşi sayesinde yeniden yaratılan Nazlı, Ozan’ın şirketini satın alır ve ondan intikam almaya başlar. Size de fazlasıyla Yeşilçam filmi Güllü gibi gelmedi mi? Dizide Yusuf Çim, Seren Şirince, Leyla Kader İlhan, Muhammed Uzuner, Kerem Atabeyoğlu, Şeyda Halis, Ferzan Hekimoğlu, Hande Özdemir, Ulaş Albayrak, Aslıhan Malbora, Emre Bulut, Sertan Erkaçan, Alper Baytekin, Serhat Parıl, Ecem Çalık, Deniz Gündoğdu, Deniz Oral rol alıyor. Dizi 6 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Gelelim perşembe akşamına... Yazın başlayan ve 4 ortalamasında reyting alan Kanatsız Kuşlar devam ediyor. Cuma akşamları zaten Aşk ve Mavi’yle reyting pastasından ciddi bir pay alıyordu atv. Yine aynı gün bu diziyle devam ediyor. Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin ve Aşk ve Mavi savaşını bakalım bu sezon kim kazanacak?

Haberin Devamı

Cennetin Gözyaşları başlıyor

Atv’nin yeni sezon için hazırladığı ikinci dizi Cennetin Gözyaşları. Süreç Film’in yapımını üstlendiği dizi; annesi tarafından terk edilen ve yetimhanede büyüyen Cennet’in hayatını anlatacak bize... Tek arkadaşı Ali’nin de evlat edinilip gitmesiyle yalnız kalan Cennet’in büyüyüp okul birincisi olmasıyla hayatı bambaşka bir noktaya taşınacak. Çünkü arkadaşı Melisa’nın babası onu başarılarından dolayı şirketine alacak. Başarı basamaklarını tek tek çıkan ve Selim’e aşık olan Cennet hem onu terk eden annesini, hem de Ali’yi aynı yerde bulacak. O andan sonra bir intikam meleğine dönüşecek. Dizide; Almila Ada, Berk Atan, Esra Ronabar, Hazım Körmükçü, Ali İpin, Ebru Destan, Zehra Yılmaz, Yusuf Akgün, Çiçek Acar, Güler Ökten, Süeda Çil, Oktay Çubuk, Sudenur Yazıcı rol alıyor. Dizi pazar akşamı ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Müge Anlı bu sezon daha çok ses getirir

Gündüz kuşağında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00’da yoluna devam ediyor. Bu sezon daha çok ses getireceği aşikar! Her cuma 8.00’de Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor var. Esra Erol’da hafta içi her gün 16.15’te ekrana gelecek. Her pazar 10.00’da Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Kur’an ve Sünnet programı yoluna devam ediyor. Dizi TV pazar günleri devam ediyor. Murat Yıldırım’ın sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster cumartesi akşamları ekrana gelecek. İrfan Kangı’nın sunduğu 3 Kuşak 1 Cevap adlı yazın başlayan yarışma devam ediyor. 2 aile ve 3 farklı kuşak yarışıyor. Herkes kendi kuşağından olmayan soruyu cevaplamak zorunda. Eğlenceli format. Cem Öğretir hafta içi, Şebnem Sunar Küçük hafta sonu ana haberi sunuyor. Deniz Türe Gün Ortası’ndan bildiriyor. Hafta içi 7.00’de Kahvaltı Haberleri Nihan Günay’a emanet. Atv’de Hafta Sonu’yla ise İbrahim Sadri var. Metin Altınok’la Son Durak ise pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 00.30-01.30 arasında ekrana geliyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR