Televizyondan bir Emir Kozcuoğlu geçti

Kara Sevda dizisinin Emir’i olarak izlediğimiz Kaan Urgancıoğlu hiç şüphe yok ki, son iki yılın en çok konuşulan karakteri oldu. Aslında kötü karakterdi ama hepimizin gönlünü fethetti. Tutku muydu, bağlılığı mı bizi ona bağlayan muamma! Ama cevabı Emir karakterine hayat veren Urgancıoğlu vermiş: “Hiç vazgeçmemesiydi.” Emir Nihan’dan bir an bile vazgeçmedi. Finalde büyük şok yaşattı ama son sözünde dediği gibi “Bu dünyadan bir Emir Kozcuoğlu geçti.” Peki, Emir Kozcuoğlu’na gelene kadar Kaan Urgancıoğlu nasıl bir yoldan geçti. Urgancıoğlu hayatımıza 2002 yılında Karaoğlan dizisiyle girdi. Ancak dizinin ömrü uzun sürmedi. Fakat Urgancıoğlu ekrandan uzak kalmadı. 2003’te Kampüsistan’da Tolga’yı canlandırdı ve genç kızların kalbini fethetti. 2003’ten 2015’e kadar Urgancıoğlu’nu bambaşka rollerde izledik. Bazen komediyle karşımıza çıktı, kimi zaman kötü adam, bazen de bitirim delikanlıydı... Aslında hep arayıştaydı. Yıllarca o role hazırlanmıştı. O rol neydi bilmiyordu, ama geldiğinde hissedecekti, biliyordu.

Haberin Devamı

Yaralı bir çocuk izledik

Düşman Kardeşler’de tanıştık Kaan Urgancıoğlu’yla... Sonra da hiç kopmadık, iyi arkadaş olduk. O zamanlar Kaan artık bir dramada rol almak istiyordu. 2013’te A.Ş.K. dizisinde rol aldı. Dramaydı, ancak o da aradığı rol değildi. Zaten A.Ş.K.’ın ömrü de uzun sürmedi. Artık bir karar anıydı. Kaan’a bir sürü diziden teklif gelmişti. Ancak tüm roller birbirini tekrar ediyordu. Ya bekleyecekti, ya da aynı döngüde devam edecekti. “Bekleyeceğim Oya” dediği günü hiç unutmuyorum. Tam iki yıl bekledi. Reddettiği diziler reyting rekorları kırdı ama hiç pişman olmadı. Sebat etti. Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisinden teklif geldiğinde “Bu” dediğini hatırlıyorum. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Kaan öyle bir Emir Kozcuoğlu yarattı ki, çoğu zaman sevdanın önüne geçti. Aslında kötü adamdı. Fakat rolü psikolojik altyapısıyla yorumladı. Hiçbir zaman ona baktığımızda kötü bir adam görmedik. Yaralı bir çocuk vardı karşımızda... İzleyicilerde yarasını tedavi etmek istedi, ona hiç kızamadı. Emir Kozcuoğlu hikayesini tamamladı. Kaan Urgancıoğlu bundan sonra karşımıza bambaşka karakterlerle çıkacaktır. Hatta uluslararası projelerde izleyebileceğimize eminim. Çünkü Kaan durmaz. Araştırır, kendini geliştirir, öğrenmekten hiç vazgeçmez, denemeye açıktır. Kaan Episode Dergisine verdiği röportajda “Ben Emir değilim; ama Emir’den sonra, Kaan olarak ben de aynı ben olmayacağım” demiş. Haklı! Bakalım Kaan Urgancıoğlu karşımıza nasıl sürprizlerle çıkacak? Yolu açık olsun.

Haberin Devamı

Jehan Barbur bugün Çeşme Köy’de

Bayram dediğin tatil oldu artık. O nedenle şu anda herkes bir deniz kenarında tatil yapıyor. Yolu Çeşme’ye düşenler size harika bir önerim var. Çeşme’de ormanlık bir araziye konuşlanmış harika bir kaçış noktası var. Adı: Çeşme Köy. Çakabey Mahallesi’nde yer alıyor. Ormanlık arazide konaklayabiliyorsunuz, sanat atölyelerine katılabiliyorsunuz, yoga yapabilirsiniz, akşamları konserlerle eğlenebilirsiniz, restoranda organik yemekler yiyebilirsiniz. Gerçekten huzur ve eğlenceyi birleştirmiş bir yer! Bu akşam Jehan Barbur konseri var Çeşme Köy’de... Daha önce beş defa konserine gittim Barbur’un... Gerçekten sahne performansı harikadır. Temmuz ayında da güzel konserler var. 1 Temmuz Sattas, 8 Temmuz Luxus, 12 Temmuz Kam, 22 Temmuz Birsen Tezer Çeşme Köy’de sahne alıyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR