Fi bitti, sırada Çi var

Fi bitti, sırada Çi var

PuHu TV’de yayınlanan, Ay Yapım imzalı, Mert Baykal’ın yönetmenliğini, Nüket Bıçakçı’nın senaristliğini üstlendiği, Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür, Büşra Develi, Tülay Günal ve Osman Sonant’ın başrolleri paylaştığı Fi, sezon finaliyle ara verdi. 12 bölümlük Fi’de Can Manay’ın Duru tutkusunu ve onu finalde elde etmesini izledik. İlk üç bölümünü büyük beğeniyle izlemiştim Fi’nin... Özellikle Ozan Güven’in Can Manay performansına hayran olmamak mümkün değildi. Ancak 4’üncü bölümden sonra hikaye yavaş akmaya başladı. Hem kitapları çok sevdiğim, hem de Türkiye’nin en yüksek bütçeli internet dizisi olması nedeniyle her bölümünü kaçırmadan izledim. Keşke hikaye daha hızlansaydı. Fakat 12 bölümde oyunculuk performansları harikaydı. En merak ettiğim karakterlerden biri Sadık Murat Kolhan’dı. Osman Sonant hayalimdekinden bile daha iyi bir performans sergiledi. Berrak Tüzünataç’la sahnelerini izlemeye doyamadım. Fi, Duru’nun “Sen kimsin?” sorusuna bulduğu cevapla sezon finali yaptı. Büyük ihtimalle gelecek sezon Çi’yi izleyeceğiz. Umarım ritmi daha yüksek bir senaryo ve rejiyle karşımıza çıkarlar. Her şeye rağmen Fi, bu sezon ortaya çıkmış en iyi işlerden biriydi. Herkesin emeğine, gönlüne sağlık!

Haberin Devamı

Fi bitti, sırada Çi var

İçerde finali tahminim

Bu akşam Show TV’de ekrana gelen, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı İçerde final yapacak. Bir haftadır final tanıtımları yayınlanıyor. Herkes finalde kimin öleceğini konuşuyor. Ben mutlu sonları seven bir izleyiciyim ama İçerde’nin bizi 38 bölüm gerdikten sonra mutlu bir sonla biteceğini zannetmiyorum. Mutlaka birileri ölecektir. Peki, kim ölecek? Kim ölse şaşırırız? Kebapçı Celal, Davut, Yeşim ölürse hiç şaşırmam. Artık bu saatten sonra Sarp ve Mert ölürse de şaşırmayacağım. Çünkü bir haftadır başrol oyuncularından birisinin ölmesine şartlanmış durumdayız. İçerde ters köşe sahnelerle bizi şaşırtmış bir diziydi. Herkesin beklentisi Sarp ya da Mert’in öleceği yönünde... O nedenle mutlu sonla biterse hepimiz için ters köşe olacak.

Haberin Devamı

Fi bitti, sırada Çi var

Kimya tutarsa Dolunay olur

Okulların kapanmasıyla yaz dizileri yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı. Bayram sonrası ekranda bol bol yeni aşk hikayeleri, yarışmalar ve eğlence programları izleyeceğiz. Bu yazın sürprizi ne olacak, ben de meraktayım. Ancak geçen akşam Star TV’nin Dolunay dizisinin yeni tanıtımını izleyince tanıdık bir şey hissettim. Dizinin ilk tanıtımını beğenmemiştim. Çünkü dizi hakkında hiçbir şey anlatmıyordu. İkinci tanıtımı izleyince de Kiralık Aşk’ın atmosferine benzettim. Eğer başrol oyuncularının kimyası tutarsa Dolunay’ın bu yaz şansı yüksek görünüyor.

DİĞER YENİ YAZILAR