Kadınların yeni kahramanı: “Shlok”

Kadınların yeni kahramanı: “Shlok”

Kanal 7 uzun süredir Hint dizileri yayınlıyor ve reyting listesinde ciddi bir sonuca ulaşabiliyor. Açıkçası bu dizileri izlemeye pek gönüllü değildim. Öğlen ve akşam kuşağında yayınlanan dizilere bakacak vaktim olmadığını da itiraf etmeliyim. Fakat geçtiğimiz haftalarda annem beni ziyarete gelip, “Shlok başlayacak, sen içerde çalış istersen” diyerek beni odadan çıkarınca durumun ciddiyetini fark ettim. Çünkü annem televizyon karşısında geçirdiğim vakit yüzünden şikayet eden bir kadın. Dizi izlemek için yüzüme bile bakmıyorsa orada bir şey vardır. Herkesin annesi bir dizi uzmanıdır. Takdir edersiniz ki, dizi doktoru genimi annemden aldım. Ancak anneme iki yıldır Türk dizisi izletemiyorum. Survivor izleyip “Kafamı ne olacağını bildiğim, aynı şeyleri izlediğim Türk dizileriyle meşgul etmek istemiyorum” diyordu. Şimdiyse saat 22.00’de başlayan Tatlı Bela için hiçbirimizle konuşmuyor, “Kanalı değiştir” diye baskı yapıyorsak bizi odadan çıkarıyor. Babamla bu konudan çok mustaribiz. O nedenle susup annemle birkaç bölüm Tatlı Bela izledim.

Haberin Devamı

Kadın değersiz görülüyor

Son derece basit bir prodüksiyon! Shlok ve Astha zorla evlendirilen bir çift. Shlok karısına karşı nefret besleyen, Astha ise sevgi dolu bir kız. Büyük mücadeleler sonucunda da Shlok’un sevgisini kazanıyor. Evde Shlok’un annesi kötülükler yapıyor. Daha doğrusu Astha öyle biliyor ama asıl kötülüğü babası Niranjan yapıyor. Kadına o kadar kötü davranıyor ki, Astha durumu fark edip gerçeği ortaya çıkarmaya çalışıyor. Eski kuşak kadına önem vermezken, yeni kuşak kadının kıymetini bilmek istiyor. Herkes sürekli çatışıyor. Kız çocuğu önemsiz, erkek değerli kabul edilirken Astha herkese kadının da değerli olduğunu öğretmeye çalışıyor. Önce kocası Shlok’un kalbini kazanıp yanına çekiyor ve birlikte mücadele ediyorlar.

Kadınların yeni kahramanı: “Shlok”

Alfa erkeği görmek istiyorlar

Annemden sonra televizyon gurusu saha araştırması grubum kadınlarla buluştum. Onlarında ağzından da Shlok düşmüyordu. Hepsi aynı şeyi söylüyordu. “Evet dizi biraz saçma ama erkeklerin o kadar kötülük yapıp suçu kadınlara atması nedeniyle izliyoruz. Astha ve Shlok sevgiyle bu durumu aştılar. Niranjan’ı da sevgiyle değiştiriyorlar. Ayrıca Shlok çok yakışıklı!” Anlayacağınız kadınların yeni kahramanı Hintli oyuncu Avinash Sachdev! Çünkü esmer, sert, aşık, Alfa erkeği ve annesine sahip çıkıyor. Kadınlar ekranda artık adam gibi adam görmek istiyor. Bilmem anlatabildim mi?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR