İki haftadır ağlatan dizi: İçerde

İçerde ter köşe finalleriyle 35 hafta boyunca hayatımızdaydı. Ancak iki haftadır ağlamadan bizi uykuya göndermiyor. Geçen hafta Sarp ve Umut’un kavuşmasını izlerken ağlamaktan perişan olmuştum. Bu hafta Füsun, Mert’in Umut olduğunu öğrenecek diye heyecanla bekledim. Son 8 dakikasında da yine gözyaşı musluğum açılmıştı. Özellikle Füsun’un Umut’a “Sen aç kaldın ben seni besleyemedim. Ben seni korktuğunda teselli edemedim. Ben sana anne olamadım. Ben sana nasıl kızarım” demesiyle gözyaşlarım sel oldu. Biz bu kavuşmayı 37 bölüm boyunca bekledik. Ama hevesimiz kursağımızda kaldı. Çünkü bölüm finali onları izleyen Celal’le bitti. Son iki bölüm hayli acılı geçecek. İçerde finale koşarken bizi de peşine fena halde takacak. İlk bölümde içerde mi yoksa dışarda mı olduğuma karar verememiştim. İkinci bölümden beri İçerde’yim. Benim dizi tarihime tek sezonluk harika bir dizi olarak geçecek. Sarp ve Umut ya da Mert ekranların en iyi kardeşleriydi diye anacağım.

Savaşçı’da sular duruldu mu?

Savaşçı dizisi başladığı günden beri sık sık kulağımıza sette bir gerginlik olduğu haberi geliyordu. Eskişehir, Ankara ve İstanbul’da çekilen, bir haftada yetiştirilen ve çok yoğun çalışılan bir sette zaman zaman gerginlik çıkması da normaldir. Çünkü zamana karşı yarışıyorsunuz. Ancak 55 saat uyutulmadan çalıştırılan başrol oyuncusunu ilk kez duydum. Berk Oktay’dan bahsediyorum. Haftalardır uyumadan, canını dişine takmış çalışıyor. Bu zaten ekrandan belli oluyor. Ne kadar zayıfladığı ve yorgun olduğu oyunundan anlaşılıyor. Fakat iş iyi reyting aldığı için ve herkes inandığı için kimse sesini çıkarmıyordu. Hatta oyuncuların boş vakitlerinde gidip ekibe destek attığını duyuyordum. Ta ki hafta sonu patlayan olaya kadar... İddialar çok güçlü! Berk Oktay set ekibine küfürler savurmuş ve seti terk etmiş. Ben Berk’i yıllardır tanırım. Kibar, saygılı, kendisinden önce ekibini düşünen biridir. Peki, ne oldu da Berk bu hale geldi?

Haberin Devamı

Düşünün Kılıç Timi 55 saat çalışmış. Son sahnelerini beklerken arada başka sahnelerin çekildiğini öğrenmeleri 2 saatlerini alıyor. Sonuç 57 saat uykusuzluk! Haliyle gerginlik ve olayı kaşıyan bazı isimlerle iş medyaya yansıyor. Berk açıklamasında teknik ekibe küfür etmediğini söyledi. Doğrudur! Ama önemli olan sonuçtur. Sonuçta yönetmen Volkan Kocatürk ve ekibi işten ayrıldı. Savaşçı’yı Bülent İşbilen devraldı. Volkan Kocatürk çok sevdiğim ve beğendiğim bir yönetmendir. Savaşçı’yı da olağanüstü çekti. İşin bu kadar kaliteli görünmesindeki katkısı tartışılmaz. Ama 150 dakikalık diziyi yetiştirmek ne yazık ki normal hayatlarında karşılaşsalar birbirlerini çok sevecek ve iyi dost olacak oyuncu ve yönetmeni karşı karşıya getirdi. Umarım bundan sonra her iki tarafta mutlu olur! Bu olay dizi sürelerine bir an önce çeki düzen verilmesi gerektiğinin kanıtıdır.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR