Gazete Vatan Logo

2017’de 70 yeni model

2017 model araçlar Türkiye’de yollara çıkmak için gün sayıyor. 70 yeni model satışa sunulacak

2017’de 70 yeni model

HYUNDAI

YENİLENEN i30, Mart’ta satışa sunulacak. Hyundai’nin en büyük sürprizi hibrid IONIQ, Haziran’da gelecek. Son çeyrekte de yeni B-SUV modeli ithal edilecek.

FORD

KUGA yılın ilk çeyreğinde yenilenecek. 2.0 lt dizel otomatik Tourneo Custom ilk çeyrekte sunulacak. Ford’un en önemli yeniliği son çeyrekte ithal edilecek yeni Fiesta olacak.

MERCEDES

YENİ E-Serisi Coupe, makyajlı GLA, E-Serisi All-terrain, AMG GT-R, E 63, E 180, E 300, E 220 d 4MATIC ilk yarıda; E-Serisi Cabriolet ve makyajlı S-Serisi ikinci yarıda çıkacak.

BMW

YENİLENEN 5 Serisi’nin Mart’ta yola çıkıyor. Nisan’da 4 Serisi modelleri makyajlanacak. Ağustos’ta da 2 Serisi Coupe ve Cabrio modelleri yeni yüzlerine kavuşacak.

KIA

KIa tamamen yenilenen A segmentteki temsilcisi Picanto ile B sınıfında yer alan Rio’yu Mart’ta otomobil severlerin beğenisine sunacak. İlk çeyrekte hibrit Niro gelecek.

OPEL

YENİ Insignia Grand Sport Haziran’da, Crossland X üçüncü çeyrekte, Grandland X, Insignia Sports Tourer ve Insignia Country Tourer üçüncü çeyrekte ithal edilecek.

Haberin Devamı

PEUGEOT

HAFİF ticari araç modeli Expert, ilk çeyrek sonunda gelecek. 301 yeni imajıyla ve kaslı SUV 5008, ikinci çeyrekte çıkacak. Traveller üçüncü çeyrekte, 308 makyajlanarak son çeyrekte showroomlardaki yerini alacak.

SKODA

MAKYAJ geçiren Skoda’nın en çok satan modeli Octavia ile markanın ilk 7 kişilik SUV’u Kodiaq’ın satışına Mart’ta start verilecek. Makyajlı Rapid ile Rapid Spaceback, Temmuz’da tüketicilerin beğenisine sunulacak.

MINI

Yenilenen MINI Countryman satışa sunulacak. Geliş tarihi şu an net değil.

LEXUS

Lüks sınıfa yeni bir soluk getiren Lexus, 2017’nin ikinci yarısında LC’yi piyasaya sürecek.

FIAT

FIat’ın efsane modeli 124 Spider Mayıs’ta, 60’ıncı yıla özel 500 3. çeyrekte satışta.

ALFA ROMEO

Alfisti’lerin merakla beklediği Giulia ilk çeyrekte gelecek. Araçta 280 beygirlik 2.0 litre turbo benzinli ve 210 beygir güç üreten 2.2 litre dizel motor seçenekleri yer alacak.

JEEP

Jeep’in kompakt SUV modeli Compass, yılın son çeyreğinde ithal edilecek.

INFINITI

LÜKS markanın sport coupe modeli Q60, ilk çeyrekte pazarda yerini alacak.

Haberin Devamı

AUDI

Premium marka ilk çeyrekte yenilenen Q5’i ithal edecek. Yeni Q5, 2.0 lt.TDI 190 beygir quattro ve 2.0 lt TFSI 252 beygir quattro motor seçenekleriyle satışa sunulacak. Yeni A5 Sportback de yılın ilk yarısında gelecek.

TOYOTA

Toyota, hafif ticari sınıfına geri dönüyor. Proace VAN ve Proace VERSO ilk çeyrekte satışta olacak. Proace 3 farklı motor seçeneği ve 9 kişilik yolcu kapasitesiyle öne çıkıyor.

VOLKSWAGEN

Volkswagen’in en çok satan modellerinden biri olan Golf, 8’inci jerenasyonuyla karşımıza çıkacak. Passat’ın hibrit versiyoru GTE müşterilerle buluşacak.

SEAT

SEAT, lokomotif modeli Leon’un makyajlı versiyonunu ilk çeyrekte piyasaya sürecek. Yılın son çeyreğinde B SUV segmentindeki ilk modeli Arona, ithal edilecek.

RENAULT

RENAULT SUV modeli Koleos’u yeni yüzüyle ikinci çeyrekte yollara çıkaracak. Küçük crossover’ı Captur facelift geçirip ikinci çeyrekte bayilerdeki yerini alacak.

DACIA

Türkiye’de binek oto pazarında ilk 10 marka arasına girmeyi başaran Dacia, merakla beklenen Duster’ın otomatik şanzımanlı versiyonunu satışa sunacak.

Haberin Devamı

LAND ROVER

Borusan Otomotiv, ikinci çeyrekte yenilenen başarılı arazi modeli Discovery ile atak yapacak.

CITROEN

C-Elysée, ilk çeyrekte makyajlı olarak satışa sunulacak. Spacetourer 8+1 VIP minibüs ve Jumpy Panelvan ikinci çeyrekte ve markanın yeni B segment SUV modeli son çeyrekte Türkiye’de.

HONDA

Şubat’ta 182 beygirlik 1.5T motora sahip Civic Sedan RS, Mart’ta Civic Hatchback, Nisan’da performanslı modeli NSX son çeyrekte yeni TYPE-R ithal edilecek.

SUZUKI

2016’da en hızlı büyüme gösteren marka olan Suzuki, bu kez yeni Swift’le satışlarını artıracak. Araç 1.2 Dualjet ve 1.0 Boosterjet motor seçenekleriyle karşımıza çıkacak.