Birkaç iyi adam

Birkaç iyi adamŞimdi mekandan mı bahsedeyim? Organizasyondan mı? Yoksa vesilemiz olan adamdan mı? Bilemiyorum! Geçenlerde Bebeköy Backyard’da toplanıldı. Genellikle benzer tarzdaki davetlerin hedef kitlesini kadınlar oluşturur. Malum, erkeklere göre daha bir itina gösterirler böyle işlere. Fakat bu davette kadınlara yer yoktu. Cesaret işi değil mi? Sektörün önde gelen erkeklerini bir yere toplamaya çalışmışlardı. Camianın eğlence gurusu Mert Vidinli, yanına ‘KİP’ markasını almış ve bu zorlu durumu başarmış.

Bu adreste enva-i çeşit seçenek olduğunu biliyordum. Ama brunch fikri aklıma gelmemişti doğrusu. Geç kahvaltı yapmaya, koşa koşa Hisar’a iner olduk. Balıkçı misali, omlet yerken deniz manzarası şart sanki! Burası, şehir merkezinde doğanın içindeymiş gibi hissettiriyor. Diğer 30 katılımcı ile bunu da öğrenmiş olduk. Eğlence sektöründe 30 adamı bir araya getirebilen Mert’e de bravo!

Birkaç iyi adam

Brunch demişken…

Bu hafta bahtımız kahvaltılardan yana açıktı sanırım. Ya da ben bu sahil mekanlarının trafiğini çekmekten sıkıldım. Son tecrübemiz; Kemer Country oldu. Yeşillikler içinde, çok daha iyi servis alabileceğiniz bir mekan.

Haberin Devamı

‘Kemer Country Bistro’ diye geçiyor yerin adı. Golf sahalarının dibinde, terasında tatlı tatlı güneşle de besleniyorsunuz. Açıkbüfe servis veriyorlar. Her şey oldukça da lezzetli. İmkanlar ise ortalamanın çok üstünde. Başka dükkanlarda zevkinizi riske atmaktansa, Kemer Country yoluna çıkmanızı öneririm.

Birkaç iyi adam

Havadisler

- Nişantaşı’nda tanınan Başköşe markası, Göktürk’e şube açtı. Oralara ciddi bir göç vardı zaten. Bir kebapçıya daha ihtiyaç olmuştur mutlaka.

- Tiyatrocu Seyhan Arman’ın yazıp oynadığı ‘Küründen Kabare’, ciddi bir kalabalıkla görücüye çıktı. Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde oynanan oyun, merak ettiklerim listesinde yerini aldı.

- Kalamış’a yeni bir meyhane açılıyor. ‘Afitap’ ismini taşıyan mekanda, arabesk müzik de pop müzik de dinleyebileceksiniz. Lokasyon Fener yolu üzerinde…

DİĞER YENİ YAZILAR