Abdi ile canlı müzik

Nişantaşı uzunca zamandır canlı müzik yapan bir mekana sahipti zaten. Fakat biz bir türlü kaleme alma fırsatı bulamıyorduk. Abdi, Beymen’in ara sokaktaki karşı komşusu... Vaktinde meşhur partilerin dişi gurusu olarak tanıdığınız Gökçen Paprika kaptan koltuğunda oturuyor. Gelen giden tayfanın kalitesini tahmin edersiniz. Paprika’nın bir adreste sabit olması, bir sağlam kitlenin eğlence pusulasını belirleyecektir.

Her gün farklı solistlerin programları oluyor. Fikret Dedeoğlu, Onur Güven, Anılcan gibi genç isimler sahne alıyor. İşin güzel tarafı da bu; taze yeteneklere şans verilmesi. Her biri de aslanlar gibi program yapıyor. Eğlence zamanı eğlence, damar zamanı damar şarkılara eşlik etmemek mümkün değil. Bölgede pek iyi sahnesi olan canlı müzik mekanı yoktu. Açığı kapamışlar. Gidilir.

Mitte’nin başarısı

Karaköy, yükseliyor mu, düşüyor mu tam olarak çözememişken tekil olarak dükkanların başarılarını da gözden kaçırıyor değiliz. Bunların başını bana göre Mitte çekiyor. Açıldığı günden beri başarısı hiç değişmedi. Sağda solda diğer mekanlar sinek avlarken, burada yürünmüyor neredeyse. Kitle de hiç fena değil. Genelde gençler rağbet ediyor. Oyuncusu, sosyetesi, güzeli, yakışıklısı eksik olmuyor.

Haberin Devamı

‘House’ müzik çalıyorlar. DJ’in önüne dizilmiş bir kalabalıktan, devamlı teşekkür işaretleri izledim durdum. Herkes dans etme halinde ve kimse kimseyi umursamadan eğleniyor. Kim kimmiş, umurlarında değil. Sadece güzel vakit geçirmeye gelmiş bir kalabalık görmek keyif verici oldu. Hele hele sorun çıkarmayı eğlence sananların çoğaldığı bu günlerde...

Havadisler

- Meraklıları Meat Co’yu bilirler. Steak üzerine Yeniköy’de hizmet verir. Şimdilerde ise Etiler’de yeni şubesini açmaya hazırlanıyormuş. Nusret’in de kurucularından olan Mithat Erdem sahibiymiş. İlk yerleri gibi giderse, iyi işler yaparlar gibi geliyor bana.

- Bu Vadiİstanbul taraflarında ne var bu kadar anlamadım ama acayip bir yığılma başlamış oralara. Bir keresinde, Hakan Altun konserine Jolly Joker’e gitmiştim. “Altun, nereye gitse doldurur nasılsa” diyip, çok ciddiye almamıştım. Meğer sürekli doluyormuş. Hatta ay sonu da Yaşar konseri var.

Haberin Devamı

- Ruby, açıldığı günden beri iyi iş yapıyor ama fazla programı olan bir mekan hiç olmadı. Artık salı günlerinde Bülent Özdemir ve Hande sahne alacak. Her hafta saat 21.30’dan 23.30’a kadar sevilen şarkılarını söyleyecekler.

DİĞER YENİ YAZILAR